onsdag 1. oktober 2014

En smakebit på søndag

 
 
Mari i bloggen Flukten fra virkeligheten gir oss hver søndag sjansen til å gi en smakebit fra en bok vi leser, eller skal lese.

Min smakebit er fra en bok jeg fant i bokhylla mi på hytta, der jeg oppholder meg akkurat nå. Har hatt vellykket kunstutstillingsåpning denne helga, og slapper av et par dager her før vi vender nesen hjemover igjen .I bokhylla på hytta er faktisk flere bøker jeg ikke har lest, samlet fra diverse loppemarked gjennom åra.
Johan Borgen har jeg ikke lest så mye av, og det er lenge siden jeg las romaner av han, Men denne lille novellesamlinga skal jeg ta for meg nå.

"Noveller i utvalg 1936-1961" av Johan Borgen

Smakebiten er fra novellen  Jorunn og Lllebror

Lille Jorun var av den snille sorten. Hun var fire og et halvt år da dette hendte som her skal fortelles om. Lille Jorun bodde i et pent hus i byen, i annen etasje ut mot en gressplen, akkurat som et tun på landet. Opp til gressplenen støtte et annet tun, men der var det grus på, og bak der lå flere hus. I ett av dem bodde Lillebror som ikke var av den snille sorten..

Får dessverre ikke kommentert det dere andre skriver i dag, da jeg ikke har datatilgang på hytta. (Er inne hos min søster og legger inn min smakebit.)
 

6 kommentarer:

 1. Noveller är härligt att läsa ibland :) Tack för smakebiten!

  SvarSlett
 2. Tack för smakbiten, det var en okänd författare för mig.

  SvarSlett
 3. Sikkert fint å les Borgennoveller på hytta. Kos deg! Ser du har lest mye i septmber også..:)

  SvarSlett
 4. Tack för smakebiten, bra noveller kan man läsa lite då och då. Fina bilder du har.

  SvarSlett
 5. Johan Borgen skuffer aldri! Håper du koser deg med novellene .)

  SvarSlett