tirsdag 4. november 2014

Boken på vent. Chris Tvedt.

Beathes invitasjon til  Boken på vent  setter fokus på bøker som vi bloggere skal lese. Dette kan være bøker som har blitt stående i bokhylla en god stund uten å ha blitt lest eller det kan være bøker som vi nettopp har oppdaget.Se flere her
 
 
 
Jeg har ikke lest krim på en stund, så jeg velger å trekke fram en bok som har ventet lenge på meg! Det er Chris Tvedt: "Dødens sirkel". Den kom ut i 2012. Jeg har faktisk enda en bok av Tvedt liggende, ulest, fra 2014, så jeg tar med den også! Den heter "Djevelens barn", og den har han skrevet sammen med Elisabeth Gulbrandsen.
 
Tvedt har skrevet mange krimbøker, og "Dødens sirkel" er nummer fem i serien om advokat Mikael Brenne. Tvedt er sjøl advokat, i Bergen, så han skulle være den rette til å skrive disse bøkene. Høstens beste kriminal, ble det sagt om boka da den kom, og det ble også sagt at han puster Staalesen og Nesbø og andre favoritter i nakken. Det er visst på tid å ta disse bøkene fram, og legge de langt fram i ventebunken min! 
 7 kommentarer:

 1. Ingenting er som en god krim i høstmørket - og du har to :) Ønsker deg en flott tirsdag :)

  SvarSlett
 2. Jeg liker veldig godt Chris Tvedts bøker. De første handler om en advokat og de siste om politiet. Og på mange måter savner jeg den advokaten :-) Ønsker deg en fin dag, Åslaug!

  SvarSlett
 3. Jeg har ikke lest noen av Chris Tvedt sinde bøker men kjenner at jeg har lyst til å ta fatt på de. PS Veldig fin header du hadde på bloggen din. Ha en fin ettermiddag / kveld Åslaug :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! Måtte ha hjelp til å legge den inn riktig, og det fikk jeg fra mannen til astridterese.

   Slett
 4. Ikke lest noe av forfatteren, men har rottejegeren stående i bokhylla. Leste mye krim før, men mye sjeldnere nå

  SvarSlett
 5. Gled deg! Før du begynner på Djevelens barn bør du ha lest Av jord er du kommet, de henger sammen. Ta gjerne en titt nederst her, for rekkefølgen i serien: http://tinesundal.blogspot.no/2014/10/djevelens-barn-av-elisabeth-gulbrandsen.html

  SvarSlett