onsdag 17. desember 2014

Boken på vent.(63) Min planlagte julelitteratur

 
Tirsdag, bøker på vent. Koselig innslag fra Beate. Se flere her hos beathesbokhylle

Jeg fikk fem bøker fra biblioteket i dag, og med en fire fem andre planlagte julebøker har jeg nok å holde på med i dagene framover og i jula. Men med huset fylt av barn og barnebarn, i alle fall fram til nyttårshelga, kan det bli lite tid til lesing! Skal "frede" morgenstund i senga, det er ofte der jeg leser mest. Og resten får vente til nyåret!

 
Er i gang med Vinternoveller av Invild H.Rishøi, og skal så lese dikt av Eli Fossdal Vaage. Og da blir det vel kanskje Kvinner før jul, av Marianne Fastvold. Det burde vel passe i kommende uke?
Ha en fin tirsdag alle boklesere!

5 kommentarer:

 1. Ja, vi rekker ikke over alle bøkene vi har lyst til å lese, sånn er det bare. Jeg skal ha barna i julen og jeg regner med at det blir litt mindre tid til lesing enn om de var hos faren, men litt skal jeg få lest. La igjen beskjed inne hos meg, men jeg sier det her også. Beklager ang den kommentaren men en kveld jeg satt med nettbrettet som ikke er så veldig stort så klarte jeg å slette en kommentar for deg og en for Marianne, det var slett ikke meningen at de skulle slettes og jeg beklager det veldig.Dere skal selvfølgelig få de kommentarene med når jeg skal ta en opptelling på kommentarene når jeg skal lodde ut vinneren av bokpakken. Jeg sitter også ofte på sengen å leser, syntes det er koselig :-) Ønsker deg en fin etter middag og nå er det bare en uke igjen til den store dagen :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Snart gjort å gjøre feil på nettbrett... Helt OK. Ha en fin kveld, Beathe:

   Slett
 2. Vinternoveller var jeg og hentet på biblioteket. Ser at du har Sju dagar i august i bunken din; håper du også liker romanen.

  SvarSlett
 3. Det høres du du har mye bra i vente både på lesefronten og familiebesøk :)

  SvarSlett
 4. Jeg klarer ikke å la være: Vinternoveller er fantastiskså bra - fortellingene bærer jeg med meg måneder etter at jeg leste boka. Rishøi er en nytelse å lese.
  Håper du får mange fine morgen/lesestunder i jula :)

  SvarSlett