søndag 7. desember 2014

En smakebit på søndag (87)Så er det søndag igjen, og vi legger inn en liten smakebit fra noe vi leser eller skal lese. Eller noe vi lytter til. Det er Mari med bloggen Flukten fra virkeligheten som står bak dette tiltaket. I dag er det andre søndag i advent, og jeg er i Trondheim og passer barn.

Da blir det også litt tid til barnebok. Velger derfor en smakebit fra populære Karsten og Petra, denne gangen juleboka. Den er på en måte en adventsbok, med tips om hva en kan gjøre i adventstida..
Smakebiten blir rett og slett det koselige bildet på bokas forside. 

Hver ettermiddag har minstemann på 8 kost seg med Cd-en fra Karsten og Petras vidunderlige jul Og jeg har bakt julekaker sammen med to gutter denne uka, og passet på at adventskalenderen har hatt en liten gave hver dag. Når mamma er borte på jobbreise, må bestemor trå til. I neste uke skal jeg passe ei lita jente på ett år et par dager, da hennes mamma også må jobbe. Storebror er i barnehagen, så da er det rolige dager. Men så vender jeg nasen sørover til Smøla åfor å forberede jul hjemme. 

Karsten og Petras julebok av Tor Åge Bringsværd (Innbundet)

12 kommentarer:

 1. Denne har jeg. Vi jobbet med Karsten og Petra som tema i forrige barnehageår

  SvarSlett
 2. Karsten og Petra er veldig populære i barnehagen hvor jeg jobber, herlig at de har fått sin egen julebok :)

  SvarSlett
 3. Jeg gleder meg vilt til jeg en dag blir bestemor og kan finne fram alle de fine barnebøkene. Som Karsten og Petra :) Virker som om du koser deg med barnebarn og juleforberedelser. Nyt tiden :)

  SvarSlett
 4. Länken till bilden verkar vara bruten, men mysigt med julböcker nu :)

  SvarSlett
 5. Tack för en mysig smakbit.

  SvarSlett
 6. Härlig julstämning. Ha en fortsatt fin söndag.

  SvarSlett
 7. Låter som mysiga förberedelser. Tyvärr så är bilden inte synlig i min webbläsare.

  SvarSlett
 8. Sist helg tok vi med oss barnebarnet vår og så Karsten og Petras vidunderlige jul. Han er snart 7 år, men var likevel virkelig fascinert av filmen. Bøkene har også vært populære oppover, men det er nok litt mer "voksne" bøker han ønsker seg nå :-) Ønsker deg en fin adventssøndag!

  SvarSlett
 9. Julstämning är inte fel, trevlig söndag

  SvarSlett
 10. Det låter som mycket julstämning, ha en fin väntan på julen.

  SvarSlett
 11. Tack för smakbiten :) Ha en bra andra adventskväll!

  SvarSlett