søndag 5. april 2015

En smakebit på søndag.(13)

Hver søndag inviterer Mari med bloggen "Flukten fra virkeligheten" oss til å komme med en smakebit fra en bok vi leser, eller har tenkt å lese. Ta en titt innom her
 
Min smakebit kommer litt seint i dag. Siste påskegjester dro for et par timer siden, jeg har gått en tur i regnværet, og har begynt å rense terrassen i håp om at et blir langvarig tørt og fint vær, slik at jeg får
beiset på nytt en dag.
 
 
 .
 
 
 
 Men så var det smakebiten da. Velger ungdomsromanen "Du er Her " av Anne Ch.Østby.
 
Sitat fra bokas cover:
"Dette er en bok om kjærlighetens mange skikkelser og skuffelser. Om hvordan før henger sammen med nå. Og hvordan alle hendene som står bak oss og dytter på huska, fører oss fram til den røde flekken vi står på."

Og smakebit fra s. 23:
"Stemmen er rett ved ørene hennes, og Fine kjenner en svak pust av lakris og sigaretter. Hun snur seg og ser inn i halvsmilet til Tinos, Tennene hans glimter bak de mørke leppene, og Fine tar et skritt bakover. Hun stålsetter seg for en spydighet, men Tinos  tar bare tak i papiret med begge hendene: - Hva skal jeg gjøre?" 

9 kommentarer:

 1. Lockas av texten från baksidan boken :) Tack för smakbiten!
  Glad Påsk!

  SvarSlett
 2. Smakebiten din ga meg umiddelbart lyst til å lese mer. Håper boken faller i smak, og jeg krysser fingre for langvarig tørke både hos deg og meg :)

  SvarSlett
 3. Tack för din smakbit och ha en fortsatt fin påskhelg.

  SvarSlett
 4. Denna har jag inte hört talas om tidigare. Tack för smakbiten.

  SvarSlett
 5. tack för smakebiten! helt okänd för mig

  SvarSlett
 6. Lakritsdoft är ju OK, men lukten av cigaretter är jag väldigt glad om jag slipper :) Tack för smakebiten!

  SvarSlett
 7. Så fin smakebit, tusen takk for tipset :) Anbefaler absolutt bøkene til Jon Michelet om krigsseilerne. De er utrolig lærerike og spennende :)

  SvarSlett