søndag 12. april 2015

En uke i Italia - Sicilia!

Nysnø i Oppdal, på hytta, i dag. Nå blir det godt med litt varmere vær! Ser fram til en uke i Italia, sammen med mann og søster! Forventningene er store, og det blir vel et lite reisebrev når vi er tilbake. Tar med et par bøker, men satser på at det blir kortspill om kveldene, så lesing blir det vel bare på flyturen. Vi skal være med buss rundt øya, med overnattinger i Taorminadistriktet 4 netter og i Palermodistriktet 3 netter. Gleder meg!4 kommentarer:

 1. Fantastisk Åslaug, heldige du. Kos deg masse, gleder meg til reisebrevet. Jeg er også Italiavenn, men har aldri våget meg så langt sør :)

  SvarSlett
 2. Jeg har lest så mye og sett så mange filmer om mafiaen at et Siciliabesøk ble et must. Bør egentlig besøke den lille byen Corleone, men tviler på at den er på reiseruta!

  SvarSlett
 3. Oh heldige du! I love Sicily! Var der for 31 år siden.. på Naxos, nedenfor Taormina.. Var en dag i Taormina også. Tenkte meg dit igjen i 2013, men det ble ikke da, så jeg sikler stadig på en ny tur dit.. Kos deg.:) Reisebrev med bilder ønskes! :)

  SvarSlett
 4. Så herlig! Jeg liker også Italia, men har ikke vært på Sicilia. God tur og kos deg! :) Ser fram imot reisebrev...

  SvarSlett