onsdag 15. april 2015

Sicilia! Nå er vi her.Herlig uke på Sicilia, sammen med mannen min og søster. Har alltid hatt ønske om å komme hit. Husker fra barndommen at bestemor fikk spennende kort fra Taormina, der min onkel, som var kunstmaler, bodde i en periode. Han hadde kunstnerstipend fra staten, og reiste sammen med tante rundt i Italia. Og de gamle prospektkortene ble som et eventyr for meg! Og nå er jeg her! (Etter en hel dag i fly. Måtte snu etter en times flygingen - teknisk feil heter det- og et par timer i flyet mens de reparerte feilen- i Brussel- og så på' n igjen!)
I dag var det tur til Etna først, vakker med snø på toppen med røykskyen hengende over. Å vandre på lavaen etter de store utbruddene der var spesielt.

Så videre til Taormina. For en herlig by!


I morgen går turen til nordvestkysten og Palermo. Men undeveis skal vi til  Tindari, Castelbueno og Cefalu. 

4 kommentarer:

 1. Heldige du! I det greske amfiet i Taormina var jeg på kveldskonsert med Weather report i 1984 magisk! Kos deg videre!

  SvarSlett
 2. Du, kor spennnde !
  Nyt i lange drag.
  Då er du altså arveleg belasta med kunstnargen !

  Klem frå Anne-Mari

  SvarSlett
 3. Så flott, der kunne jeg godt tenke meg å reise. Kos deg videre :)

  SvarSlett
 4. Flotte bilder! Jeg besøkte også Sicilia for noen år siden, og jeg ble også helt betatt av Taormina. Og Etna var også spennende å besøke - og veldig vakker å se mot horisonten. Det frister absolutt med et gjensyn med Sicilia når barne blit litt større. Her er det god mat og god drikke, et behagelig liv!

  SvarSlett