mandag 14. september 2015

Viktoria Lindberg: Snart er dette lenge siden

Snart er dette lenge siden

En fascinerende novellesamling der vi møter mennesker i situasjoner som endrer hverdagen deres. Her møter vi sorg og glede, kjærlighet og lengsel. 
Opplevelsen rundt den første menstruasjon og møtet med den første kjæresten. Observasjonen av det unge paret som fotograferer sofaer, om en niqabkledd kvinne, den altomfattende sorgen over å ha mistet et barn, en sorg som tar alle kreftene og aldri slipper. Det er historier fra hverdager, historier om kvinner og menn, unge og gamle. 

Helheten er slik at du sitter igjen med mange tanker om det du har lest. Viktoria Lindberg skriver enkelt, men også poetisk. Dette handler om menn og kvinner som ikke stikker seg ut, de er hverdagsmennesker med sine tanker og meninger. Lindberg viser oss mangfoldet, det som ligger bak den ytre masken som de fleste av oss ikler oss hver dag. Jeg syns hun skriver slik at en får lyst til å lese mer. Anbefales.Gyldendal

2015
208 sider 
Bokmål
Lest som eBokBib på Iphone


6 kommentarer:

 1. Fin omtale av ei bok jeg hadde glemt at jeg hadde lyst til å lese- takk for påminnelsen! Måten du beskriver den på får meg til å tenke på Heidi Lindes "Norsk sokkel", den likte jeg veldig godt, kanskje det er ei bok for deg også ;o)

  SvarSlett
 2. Denne tror jeg er noe for meg. Bare tittelen i seg selv er nydelig.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var vel
   tittelen som
   fikk meg til å låne
   den!

   Slett
 3. Denne har jeg også lyst å lese, flott omtale!

  SvarSlett
  Svar
  1. Kort omtale, men hvis den sier noe
   om boka er den bra nok!

   Slett