torsdag 29. juni 2017

Sarah Jio: For evig (Roman)Kailey Crain har en bra jobb som journalist i Seattle Herald og er forlovet med Ryan, en mann som bare er helt perfekt. Velstående og flott og svært forelsket i Kailey.Kailey er for tida opptatt med en artikkelserie om hjemløse i Seattle. 

En dag går hun seg plutselig på en uteligger, en mann med skitne klær og i dårlig tilstand på alle vis. Hun gjenkjenner han som  Cade McAllister, hennes store kjærlighet som plutselig forlot henne og ble borte. Han var en framgangsrik musikkmanager. Kailey har aldri glemt han, og har i alle år lurt på hvorfor han bare sviktet henne og forsvant.

Nå ser han på henne uten å vise tegn til gjenkjennelse, og hun skjønner at noe alvorlig må ha hendt med han. Han har ingen, og Kailey får han innlagt på sykehus, der de gjør alt for å hjelpe han. Men Kailey har problemer i forhold til Ryan, mannen hun skal gifte seg med om kort tid. Kan han tolerere at hun bruker så mye tid på Cade? Er det rett av henne å gå inn for å redde sin gamle flamme og tidligere kjæreste?

Temaet, der fullstendig hukommelsesvikt oppstår etter en ulykke, er interessant. Og ungdomstida med musikk,kaffe og frihet, er minner Sarah Jio husker fra sin egen ungdom, hennes eget nirvana. 
Sarah Jio skriver som vanlig spennende og gripende, men det ble litt for mange rare usannsynligheter og oppkonstruerte hendelser i denne boka. Likevel er det en varm roman, som berører.  Kan vel si det slik at dette er en typisk sommerroman, en lettlest roman med romantikk og kjærlighet. Kort og godt, og ikke mer.. 


Cappelen
2017
287 sider
Oversatt av Mari Johanne Müller
Bokmål
Lest som eBokBib

2 kommentarer:

  1. For et skrekkelig scenario da, lett sommerbok til tross, denne fikk jeg lyst å lese :)

    SvarSlett
  2. Man trenger noen lette bøker av og til . Det høres jo litt usannsynlig ut, men underholdene

    SvarSlett