søndag 11. februar 2018

Ellisiv Stifoss-Hanssen: La meg sove til dette bare er en drømI denne boka møter vi Mia, 26 år. Hun har nettopp fått vite at hun har fått kreft i livmorhalsen, og nå venter en operasjon og tøff etterbehandling henne. 
Hun har hatt et forhold til Kristin, men dette tok slutt, og hun har nå vært sammen med Anne-Marie. Men like etter hun får kreftdiagnosen, blir imidlertid dette forholdet slutt også. Ikke lett å forholde seg til tapet av kjæresten akkurat nå. Mia har ønsker om å bli forfatter, men har hatt skrivesperre en stund. Nå vil hun skrive om sykdommen og alt som følger med i en vanskelig tid framover. Nærmest en bruksanvisning, en forklaring som kan hjelpe henne senere i livet.

Mia savner Anne-Marie, men tankene hennes er ofte hos Kristin og den tida de levde sammen. Det er tøft å lese om behandlingen, som er svært smertefull og vond.Tenker på alle  som må gjennomgå dette, og tilsvarende, i forbindelse med denne sykdommen som det ser ut til å være vanskelig å få bukt med. Det er derfor en viktig liten bok forfatteren har skrevet Forfatteren har sjøl opplevd å ha kreft, og formidler defor Mias kamp på både det fysiske og psykiske planet med stor innlevelse. 
Vigmostad Bjørke
2014
190 sider
Bokmål
Lest som eBokBib

1 kommentar:

  1. Du er en tøffing som hiver deg ut i dette :) Tror ikke jeg orker...

    SvarSlett