fredag 31. januar 2020

Oppsummering januar 2020

Januar startet med sterke stormer og mye regn på Nordvestlandet. Så derfor var det godt å tenke på at vi skulle ta turen til Gran Canaria i midten av måneden.  Og her er vi nå, jeg og ektefellen. Pluss gode venner.  Det er utrolig hvor godt sol og varme gjør for en slitt kropp og stive ledd. Jeg koser meg med turer langs sjøen og opp i fjellet, og leser litt innimellom. Heldige meg som har muligheten til dette!

Her er bøkene jeg har lest i januar.
Marit Eikemo: Hardanger 2019
Vigdis Hjorth: Henrik Falk 2019
Kristian Bergquist: Sitt hos meg 2018 Dikt (Artemisias diktutfordring)
Jan Kjærstad: Mr Woolf 2019
Pedro Carmona Alvarez: Og været skiftet og det ble sommer og så videre 2012 (Lesesirkelen)
Ian Mc Ewan: Kakkerlakken 2019
Johanne Ramos: Fabrikken 2019

Linda Olsson: Langsomt lukker jeg døren
Kristine TG Harderberg: De uskyldige
Merethe Lindstrøm: Barnejegeren
Alyson Richman: Skyenes hemmelighet

De fire siste har jeg lest her i varmen, og ikke skrevet omtale om. Det blir kanskje en samleomtale når jeg kommer hjem(?). Alle disse bøkene har fengslet meg, på ulike måter.

4 kommentarer:

 1. Hei Kanarifarer:) Hyggelig å få hilsen fra deg fra den skjønne ø. Der er det godt å være.
  Du har fortsatt lest masse, synes jeg. Kos deg videre med gode bøker, turer, mat og sol og varme:)

  SvarSlett
 2. Du drar til varmere, jeg til kaldere. Begge har vi lest mye i januar, men vi har jammen ikke ei eneste bok til felles. Jeg har ikke lest noen av dine. Nydelige blomster i sola. Vi har regn i Whistler idag, sørgelig grått striregn. Heldigvis snør det oppe på fjellet, så får vi heller holde ut innomhus her nede i landsbyen :) Fortsatt fiiiint opphold i varmen!

  SvarSlett
 3. Nyt varmen Åslaug, kjenner på det å myke opp stive ledd, har dem jeg også :) Jeg har lest 4-5 av dine bøker denne måneden, lurt å oppsummere bøkene du leser på ferie i ett innlegg, ellers blir backloaden for stor.

  SvarSlett
 4. Å, det høres herlig ut med sol og varme på Gran Canaria! Jæren har sluppet unna vinterstormene så langt, men det regner mye og blåser selvfølgelig alltid. Så et lite pusterom kunne gjort seg :-) Håper det gjør godt for kroppen med varmen.
  Mr Woolf står på leselisten min. Jeg hadde et rart bilde av Kjærstad i hodet, men så leste jeg omtalen av denne og ble positivt overrasket. Jeg har fått den som ebok, så kanskje jeg kan få lest den i februar. Og været skiftet og det ble sommer og så videre har jeg lest, den likte jeg virkelig godt. Henrik Falk har jeg lyst til å lese og det samme med Olssons nye bok. Den har kommet så langt som bokhyllen.
  Ha en riktig fin ny lesemåned!

  SvarSlett