mandag 29. oktober 2012

Min drømmereise

Bloggeren Maia i  www.fabelaktive.com inviterer til å komme med din drømmereise. Dette er utrolig vanskelig, da jeg føler at mye av verden står og venter på meg! Men jeg har ikke muligheter til å reise så ofte, det begrenser seg til et et par ganger i året. Men jeg reiser gjerne i Italia. Der har jeg vært noen ganger, og blir aldri mett av fantastiske byer og flott natur. Og ikke minst kultur! Så Italia er fortsatt et aktuelt reisemål. Her noen akvareller fra siste tur i oktober:


 Men jeg glemmer heller aldri Rio de Janeiro, Manaus, Foz de Iguazu og Brasilia. Jeg hadde tre herlige uker sammen med mann og et vennepar i Brasil for noen år siden. Det var en drømmereise.


Neste drømmereise blir kanskje New York? En by som er kjempefristende.Har aldri vært i USA. Skulle gjerne vandret rundt i gallerier og opplevd folkelivet i storbyen!   

2 kommentarer:

 1. Herlige bilder..:) Ney York er vel ikke plassen akkurat nå, men når stormen løyer kunne jeg også tenkt meg dit. men først Buenos Aires, hvis jeg skal ønske meg langt avgårde... ;)

  Men jeg får vel nøye meg med Gran Canaria i første omgang. Leste forresten ei bok derfra i dag- skrevet om den på bloggen.

  Ha en fin kveld..)

  SvarSlett
  Svar
  1. New York er så absolutt ikke stedet nå. Håper det går bre der! Akkurat nå er stedet HER: masse nysnø, sol fra nesten skyfri himmel. Ha en fin dag du også!

   Slett