lørdag 2. februar 2013

Maledag sammen med venner

I dag har jeg møtt to venninner som også maler. Det ble mye kaffedrikking og prat - og litt maling. Jeg valgte å bruke kull og pastell i dag, og av en eller annen grunn havnet jeg i temaet mor og barn. Disse maledagene er blitt en tradisjon på lørdager, når vi har tid til å møtes. En gang i måneden kanskje?
 
 
 
 

8 kommentarer:

 1. Jeg synes det er fantastisk at dere møtes for å male, og det du viser her er godt arbeid! Mor og barn er et tema jeg synes er relevant fordi det er tidsuavhengig. Spesielt godt liker jeg #2 :)

  SvarSlett
 2. Takk for tilbakemeldingen. Ja, det er fint å ha en slik hobby, og fint å dele den med andre.

  SvarSlett
 3. For noen utrolig skjønne bilder, ble litt satt ut her jeg. Har en venninne som er jordmor og driver ammehjelp fra eget kontor, disse bildene hadde passet perfekt hos henne.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg selger bilder, så hvis hun er interessert kan du bare ta kontakt. Fint at du liker dem! Godt med positiv tilbakemelding når en holder på med sånt som er så personlig.

   Slett
  2. Jeg sendte henne en link på fb. Bildene dine er utrolig stemningsfulle. Jeg har vært på Smøla en gang, i vår søken etter norske kommunetopper: http://tinesundal.blogspot.no/2011/07/den-laveste-toppen-pa-turen-men-ikke.html

   Slett
 4. Vad härligt att kunna måla tillsammans med andra! Ett trevligt sätt att umgås. Och vilka fina bilder, så mycket kärlek.

  SvarSlett
 5. Så vakre de var!

  SvarSlett