søndag 3. februar 2013

Søndagstur på bokbåten EPOS

Bokbåten la til kai i dag, og som vanlig sto folk i kø for å komme ombord.
Etter en runde der jeg plukket bøker skulle det være underholdning for barna. Det så ut til å være et populært innslag. Jeg kom meg heim på glatt nysnø, med 11 nye bøker i veska. I tillegg til de jeg har liggende fra to andre bibliotek, kan det bli en travel tid framover.

 
 
 
 
 
 

( Og jeg som skal gjøre så mye annet også! Her er programmet for februar: En tur til Buvika igjen for å besøke barn og barnebarn der, en uke i Tyrkia i apostlenes fotspor, en uke i Bodø hos datter og banebarn.)

15 kommentarer:

 1. Så artig med bokbåt! Og så mange fine bøker du har med deg hjem..hehe..kjenner meg igjen. :) Noe får du kanskje lest på reisene dine?

  SvarSlett
 2. Så artig med bokbåt! De la ned bokbussen her for flere år siden og etter det har jeg ikke lånt bøker på biblioteket. Her har du mye godt lesestoff foran deg. Kos deg med bøkene og det høres ut som en fin måned foran deg også, men tyrkia tur og reise for å besøke familie.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, og da glemte jeg å ta med at jeg og et par venninner skal ha Operaweekend i Kristiansund. Opera og kunstutstillinger på programmet, og mye jabbing og kos!

   Slett
 3. Så stilig med bokbåt!Hørtes jo fryktelig koselig ut! Også med 11 nye bøker å kose seg med, ikke værst det:) Høres ut som du har mye koselig å se fram til! Tyrkia tur hørtes jo bare helt digg ut!:) Kos deg masse!

  SvarSlett
 4. Kjekke og stemningsfulle bilete :-) Så bra at så mange nyttar bokbåttilbodet!

  SvarSlett
 5. Så gøy med bokbåt! Men jeg tror du har tatt deg litt vann over hodet :) Du får prioritere med hard hånd, lykke til!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har god tid på meg! Lamg tid til neste båt kommer.

   Slett
 6. Å, no vart eg heilt nostalgisk.. Det var så stort kvar gong bokbåten kom. Og heilt magisk den gongen Ingebrigt Davik leste frå Taremareby, det var som eit pust frå den store verda. Kos deg med bøkene, tvilar ikkje på at du får lest alle!

  SvarSlett
  Svar
  1. Gode minner, det Eirin! Fint at du har tro på meg når det gjelder antall bøker! Fine Instagrambilder i dag! Klem.

   Slett
 7. Det var litt av en bok-bunke! Men man må vel benytte seg av sjansen når bok-båten legger til! :) Takk for trivelige bilder!

  SvarSlett
 8. Åh bokbåten!

  Fin start på uken, søte du!
  klem

  SvarSlett
 9. Herlige bilder! Jeg så bokbåten på tv for ikke så lenge siden. Jeg lurer på om det kan ha vært på Supernytt som jeg så sammen med mitt eldste barn :) Det er et utrolig flott tilbud, fint at man kan få tilgang på et bibliotek (nesten)uansett hvor man bor.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ikke så ofte den er her , men du får dermed lang frist før du må levere! (og bøker kan også leveres på biblioteket, som er åpent hver dag.)

   Slett