tirsdag 26. mars 2013

Boken på vent: Snøbarnet

beathesbokhylle gir oss muligheten til å tenke framover på hva vi skal lese når vi er ferdig med de bøkene vi holder på med. Det er et positivt tiltak!

Snøbarnet; en roman
Det er midt i den stille uke, jeg har besøk av mine to døtre. Da blir det filmtitting, god mat og drikke, turer og mye kos. Og jeg skal prøve å tenke framover på neste bok. Var innom biblioteket en tur i dag, og kom selvfølgelig ikke tomhendt ut derifra. Lille barnebarnet på 2 1/2 år var med, og det var vi to som lånte bøker.  Her er det Krokodille Knut og Thomasbøker, + mine nye på toppen av den haugen som allerede venter.

Valget på ventebok blir derfor denne uka: Snøbarnet av Eowyn Ivey, en forfatter fra Alaska som debuterte med denne boka i 2012.
Tror dette blir en passende bok etter en påske med mye krim. Har iallefall hørt mye positivt om den, uten at jeg kjenner særlig mye til boka.  Skriver nok et lite innlegg om den på bloggen når den er lest.

Her litt om boka fra coveret: "Dette er en av de vakreste bøkene jeg har lest i mitt liv -og jeg har lest mange!" Liv Gade, Bokinspirator. Dette gleder jeg meg til!
 

7 kommentarer:

 1. Du kan glede deg,Åslaug!Denne boken er veldig fin:-) Koselig med besøk av barn og barnebarn tenker jeg. Ha en riktig god påske!

  SvarSlett
 2. Denne har jeg lest. Synes det gikk litt tregt i starten, men dette er en flott bok :) God påske!

  SvarSlett
 3. Så kjekt å tusle til biblioteket med de søte små. Jeg har mange favoritter når det gjelder barnebøker, og fryder meg over å jobbe i barnehage nå når mine egne er for store til å bli lest for.
  Gleder meg til å høre hva du synes om boken, jeg ser at andre her har likt den, men jeg må innrømme at jeg ga den en 3`er, og slet meg gjennom den. Kanskje feil sinnstilstand? Fortsatt god påske!

  SvarSlett
 4. Har hørt mye bra om denne... Fin påske til deg og dine.:)

  SvarSlett
 5. Snøbarnet er veldig fin, den ble en av mine favoritter det året jeg leste den. Håper den faller i smak til deg også! :)

  SvarSlett
 6. ååå, denne boka hadde eg gløymt! Takk for påminninga! Har veldig lyt til å lese denne!

  Så kjekt å gå på biblioteket med barnebarnet! Og så heldige de er som kan låne Thomasbøker. Her på "vårt" bibliotek har dei kun ei Thomasbok, og det er sjølvsagt ei me har heime ...

  God påske!
  Pia

  SvarSlett
 7. Hei.
  Denne boka har eg lese, skreiv om den i eit blogginnlegg her:
  http://amosinblogg.blogspot.no/2012/04/ei-bok-eg-har-lese.html

  Lukke til !
  Anne-Mari

  SvarSlett