søndag 17. mars 2013

En smakebit på søndag: Jussi Adler Olsen

Flukten fra virkeligheten Ta en titt på Maris blogg, der finner du flere smakebiter i dag!


Ingen søndag uten en liten snakebit fra en bok jeg leser. Kom nettopp hjem fra en tur til Ålesund nå. Vakker natur, herlig vintervær og samvær med gode venner har gjort helga spesiell og fin. (Men med kraftig forkjølelse, med hoste som kjennes ut som om ribbeina knekkes, skulle jeg vel egentlig vært i senga).

Etter uttallige positive innlegg om Adler Olsen, har jeg endelig fått en av hans bøker mellom hendene. Og dette er spennende saker! Har lest 170 sider av kolossen på 515 sider, og det er ikke lett å legge den fra seg. Boka jeg leser er "Flaskepost fra P" Dette er tredje boka hans, fra 2011. Jussi Adler Olsen er nok danskenes Jo Nesbø, uten tvil. Holder på å venne meg til Avdeling Q, Carl Mørck og assistenten Assad. Liker dem! I denne boka bryner de seg på mord, kidnapping og  religiose sekter

Og her er en liten smakebit fra s.153:
"Barna var likbleke, men i live. Han lenket dem fast inne i det lave båthuset på god avstand fra hverandre, fjernet gaffateipen og forsikret som om at de ikke kastet opp det de fikk å drikke."

8 kommentarer:

 1. Jag drömde så om att få flaskpost när jag var barn. Ha en fin söndag!

  SvarSlett
 2. En författare som jag funderat på att läsa.

  SvarSlett
 3. flott smakebit :) eg har "kvinnen i buret" liggende og mååå lese snart :) gleder meg til resten av bøkene også ;)

  SvarSlett
 4. Det er en fin bok! Nå gleder jeg meg til å få lest den siste boken om Avdeling Q. Jeg har satt meg i kø på biblioteket :-)
  Ha en riktig fin søndagkveld!

  SvarSlett
 5. Dette er en god bok, digger bøkene til Jussi og skal lese journal 64 og marco-effekten nå i påsken!

  SvarSlett
 6. Jag har de fyra första delarna, men har inte börjat läsa dem. Det är så många serier jag läser så jag känner att jag måste läsa ikapp några innan jag börjar på en ny :)

  SvarSlett
 7. Har Kvinden i buret liggende nå---det må bli en påskebok.:)

  SvarSlett
 8. Ja, det har vært mye om Jussi Adler - Olsen, så jeg burde nok se å få lest noe av ham jeg også! Takk for smakebiten :)

  SvarSlett