fredag 15. mars 2013

Helg - Ålesundstur - på hotell med Jussi Adler-Olsen

 

Nå tror jeg det er det siste vi ser av vinteren. Nå ønsker jeg VÅR! Men det er helt nydelig akkurat nå da. Bare se på bildene tatt utenfor huset her. Måtte ta en tur til lege i dag - hoster så lunger og ribbein sprekker (kjennes det ut som!). Dette startet i oktober, og etter den tid har jeg hostet og hostet. Antibiotikakurer for halsbetennelse, lungebetennelse, øyebetennelse er gjennomført +++. Nå begynner jeg med astmamedisin - og tror at våren blir den som kurere alt!

I dag kjører vi en tur til Ålesund, der vi møter venner. Og så blir det vel fotballkamp for de som ønsker det i morgen. Da sitter jeg på hotellrommet med Jussi Adler-Olsen! Det er så spennende akkurat nå, er kommet halvveis i "Flaskepost fra P". Synd jeg ikke klarer å lese i bil, så nå må jeg vente til vi kommer fram. God helg til bloggvenner.

 

6 kommentarer:

 1. God tur og god helg!
  Jeg har invitert med meg Jussis fine gjeng på påsketur, så de sitter nok nede i kjeller´n sin og funderer på hva de skal ha med seg i kofferten ;o)

  SvarSlett
 2. Jeg var heldigvis allerede kjent med avdeling Q, så jeg kunne hoppe rett i Marcus-effekten. Koser meg big time! God helg! Heia Brann!

  SvarSlett
 3. Herlige du som kan dra på hotell med Jussi. Har tatt med meg andre karer og damer til Trondheim jeg, da..og Jussi ligger på kjøkkenbordet i Hedalen. Men hvis jeg får veldig lyst på Jussi tror jeg at jeg finner han luske rundt i Trondheim bibliotek eller ganger også. Man vet jo aldri med den karen..;)
  Snø gjør det her og , sitter på Gardermoen, mange ulykker på E18 og i Hedmark i dag. Glad jeg skal fly hjem.:) God helg.:)

  SvarSlett
 4. Elsker Jussi! Har lest alt...
  Ha en koselig lørdagskveld.
  klem, M

  SvarSlett
 5. Mja, det tenker jeg hvert år - men så plutselig en morgen er alt hvitt! God bedring i vintervåren :)

  SvarSlett
 6. God tur til Ålesund. Håper det blir en strålende helg på tross av hosting.

  SvarSlett