tirsdag 30. april 2013

Hekta på TV-serier?

Ja, det er jeg. Men bare utvalgte serier.

Hvilke serier ser du på?
Akkurat nå følger jeg Ørnen, en dansk krim, der Hallgrim fra Island er helten. En serie med de ingrediensene som bør være i en tøff krim.


PhotoOg så må jeg se Mad Men, amerikansk dramaserie fra 50-tallets reklamebransje  Don Draper, femtitalls kjoler,  sminke og hår. "Good old days" her!Og jeg må selfølgelig få med meg Borgen, der Birgitte og Nye demokrater kjemper om valgseieren. Det er mye dramatikk innenfor det politiske liv, skjønner jeg.

Birgitte Nyborg (Sidse Babett Knudsen) (Foto: Mike Kollöffel)

Denne uka begynte den danske krimserien Dicte. Den liker jeg godt. Det er ikke kjedelig når en har bøker og TV!

9 kommentarer:

 1. Ser ingen TV-serier for tiden jeg, har sett desto flere filmer i april.

  SvarSlett
 2. Ørnen så jeg da den gikk første gang på NRK og den likte jeg veldig, veldig godt. Og den intro'n - helt fantastisk. Borgen har jeg fulgt. Nå ser jeg lite på TV for tida, derfor ligger jeg etter og må se den på NRK.no. Så en episode i går kveld. Og ligger nå "bare" to episoder "etter skjema". Må se dem før de tas ned. Men jeg må si at jeg er litt skeptisk med slike serier som går lenge. Min erfaring er at omgang 1 og 2 er OK. Nr 3, da begynner det å bli litt mer såpe. Jeg er ikke helt enig med meg selv hva jeg synes om Borgen nr 3. Men det er uansett god kvalitet på serien.

  SvarSlett
 3. Jeg fikk lyst til å se Ørnen da jeg leste om den i avisen, men det ble ikke til at jeg satt meg ned. Har ellers sett noen filmer i det siste :)

  SvarSlett
 4. Eg ser Ørnen og Borgen. Ser ellers lite TV.
  Det blir altfor mykje multitasking....

  Nyt maidagane :)
  Anne-Mari

  SvarSlett
 5. Dicte serien så jeg i påsken og JA,jeg er hekta på tv serier, en god del av dem også: Criminal minds,Ncis,Ncis Los Angeles,Vampire diaries, Nanny(gammel),Reba(gammel),the mentalist,greys anatomy,Nashville,Revenge,Parenthood(den har sluttet)og sikkert flere som jeg ikke kommer på akkurat nå.

  SvarSlett
 6. Bøker og serier er tingen :) Jeg er helt hekta på New Girl og Parenthood, flotte serier begge to :)

  SvarSlett
 7. Ørnen og Borgen litter på toppen hos meg også :)

  SvarSlett
 8. Elsker Borgen, ellers ser jeg på House of Cards og Vikings på Netflix. House of Cards er jo så vanvittig bra!

  SvarSlett
 9. Akkurat no er det kun Nashville eg følger med på - men den er til gjengjeld veldig bra! Ellers er eg veldig begeistra for Mad Men, House of Cards, Game of Thrones, The Good Wife og Friday Nigh Lights. Likte veldig godt Ørnen når eg såg den for nokre år sidan, men hadde ikkje fått med meg at den går på NRK no... Så takk for tipset:)

  SvarSlett