søndag 28. april 2013

Ny smakebit på søndag: Hvis du får dette brevet.

Ukene flyr, det er atter en gang tid for en liten smakebit av en bok du leser/skal lese. Mari i Flukten fra virkeligheten gir flere smakebiter her


Sarah Blake: Hvis du får dette brevet er en bok jeg har hatt stående lenge, og den skal jeg lese snart. Boka handler om to verdener, under siste verdenskrig. I Franklin i Massachutts er Iris James postbud, og hun vet mer om innbyggerne i småbyen enn de fleste. En dag tar hun et brev, leser det og sender det ikke videre.
I London er Frankie Bard radioreporter, og vet dermed også mye om det som skjer rundt dem. To sterke kvinner leverer nyheter, og deres skjebner veves etter hvert inn i hverandres. Høres ut til å være et godt opplegg for en god bok. Gleder meg til å lese den.


Hvis du får dette brevet

11 kommentarer:

 1. Det här låter som en bok jag skulle kunna tycka om. Tack för smakebiten!

  SvarSlett
 2. Denne boken likte jeg veldig godt. Ha en fin søndag,Åslaug!

  SvarSlett
 3. Den här boken har jag läst, fast på engelska. Jag gillade den, fast inte så mycket som jag trodde...

  SvarSlett
 4. Denne syns jeg var knallgod, men jeg slet veldig i starten. Hold ut de hundre første sidene... Etter der sitter den som ett skudd :-)

  SvarSlett
 5. Helt ny for meg. Men enig i at det høres ut som et godt opplegg for en bok. Spent på hva du synes om den. Takk for smakebiten.

  SvarSlett
 6. Må bare takke deg for fine spor, som du har lagt igjen hos meg. Jeg har dessverre ikke hatt tid til å besøke deg, den tida vet du - strekker ikke til.

  Alltid kos å komme innom deg og lese om dine sprell.

  Happy søndag!
  -Maiaklem

  SvarSlett
 7. Det er en fin bok og. Den handler om mye, halter litt, men stort sett gir den et fint bilde av amerikanere under andre verdenskrig. Mange av dem hadde et annet blikk eller et annet forhold til krigen. Hvert fall før de eventuelt fikk oppleve den selv.
  Ha en riktig fin søndag!

  SvarSlett
 8. Høres ut som en bok for meg..
  Takk for smakebiten! :)

  SvarSlett
 9. Denne har jeg lest. Stod ikke helt til forventingene(som nok var litt høye), men allikevel en veldig fin bok

  SvarSlett
 10. Takk for smakebit. Spent på hva du synes om den.:)

  SvarSlett
 11. Dette er en bok jeg har lyst til å lese. Siden boken handler om en tid jeg er interessert i. Håper å få lånt den på biblioteket snart:) Takk for smakebit:)

  SvarSlett