tirsdag 2. april 2013

Tematips: Noen kjenner mitt navn 
Geir med bokbloggen bokbloggeir har atter en gang satt oss i gang med et tema. Denne gangen
" Et klapp på skuldra", der vi skal trekke fram en blogg som har inspirert oss til å lese en bok. Dette var ikke bare enkelt . Siden jeg startet opp med å blogge, har jeg lest så mange flotte innlegg om og anmeldelser av bøker, og jeg har fått mange gode tips som jeg har fulgt.
Men etter en liten vurdering havnet jeg på tipset fra Anette om boka" Noen kjenner mitt navn" av Lawrence Hill.  Se anettesbokboble.


Velg blant 2,6 millioner titler
 
En gripende bok som Anette ga en fin anmeldelse av i januar 2010. Jeg var ikke en gang begynt som blogger på det tidspunktet, men jeg var inne og kikket på bokblogger for å lese om den store interessen min: BØKER. Anette var en av de første jeg begynte å titte på, og hennes fine anmeldelser av bøker gjorde at jeg fikk tips om mange nye bøker og forfattere.

Jeg har lest boka, og syntes den var akkurat så bra som Anette sier i sitt innlegg. Takk for det, Anette! Og takk for at du og flere andre bokbloggere fikk meg i gang som bokblogger!

6 kommentarer:

 1. har hørt mye fint om denne boken, blandt annet mener eg å huske at Beathes bokhylle hadde en fjong omtale også :)

  SvarSlett
 2. Åh, så koselig! Å være til inspirasjon for andre er jammen en ære, tusen takk for fine ord :) Nå håper jeg andre blir inspirert av deg til å lese denne vakre boken :)

  SvarSlett
 3. Anette var en av de aller første bokbloggene jeg leste også, så etter bloggrunden skal jeg inn å titte på omtalen hennes:)

  SvarSlett
 4. Vel fortjent. Har lest denne og andre omtaler av boka, og tittelen sitter i meg så jeg tar meg stadig i å kike på den i bokhandlere..kanskje på tide å lese den da kanskje?

  SvarSlett
 5. Det finns så många böcker som jag aldrig hört talas om, så det är bra att bokbloggar finns :)

  SvarSlett
 6. Anettes bokboble er en god blogg jeg liker å følge!

  SvarSlett