tirsdag 25. juni 2013

Boken på vent:. Toni Morrisons: Paradisse beathesbokhylleFront CoverDenne tirsdagen har jeg tenkt å bli med igjen. Litt farting fram og tilbake, på hytta, på besøk i familien og feiring av bursdag i går - sammen med lille barnebarn som ble tre år, har ført til dårlig oppfølging på bloggen i det siste. Kom nettopp hjem nå og møtte et veld av blomster i bed, krukker og busker. Her har det vokst og grodd! Nå blir det klipping av en plen som hyler etter stell!

Boka jeg vil lese snart er Toni Morrisons Paradis.  Den står ikke på listen min over sommerbøker, men blir en av de som smetter inn mellom de andre. Morrisons har jeg tidligere bare lest en bok av , men hun er en svært interessant forfatter. Denne boka handler om  menneskene i en liten by, bare 360 personer, alle svarte. Her skjer det et dramatisk angrep på et kloster, og det handler om fem kvinners kamp for å forsvare  "den eneste helsvarte byen som er bryet verdt".  Her er det visst mye dramatikk, og jeg ser fram til å lese den.

Bare dette korte glimtet i dag , plena venter!

8 kommentarer:

 1. Ah, denne skal jeg lese i sommer! Har lest den en gang for maaange år siden, men det er en bra bok fra en interessant forfatter som jeg har lyst til å gjenoppdage :)

  SvarSlett
 2. Jeg begynte på hennes bok Nåde. Men den fant jeg ikke tonen med. Mulig det var tid og sted. Er spent på hva du synes om denne.

  SvarSlett
 3. Har ikke lest noe av forfatteren, men har "En nåde" liggende,dette er en jeg virkelig ser frem til å bli kjent med. Kos deg med gjøremålene ute og vel overstått bursdag:)

  SvarSlett
 4. Jeg har enda ikke klart å lage meg en sommerleseliste....Det er så mange bøker jeg vil lese, samtidig som det går litt tregt om dagen. Jeg tror det blir litt spontane valg denne sommeren. Lykke til med lesingen :)

  SvarSlett
 5. Så herlig den ny i verden akvarell skissen din var!:) Høres ut som du har hatt det travelt, men mye hygge. Denne boken har jeg ikke hørt noe om, så den gleder jeg meg til å lese om etterhvert:) Kos deg med den!:)

  SvarSlett
 6. Leste Den elskede for mange år siden... Kos dæ:)

  SvarSlett
 7. Lurer på om vi ikke har ei av bøkene hennes stående i hylla på setra? Det skal jeg jammen sjekke da vi drar opp i kveld eller i mårra- takk for tips og påminning ;o)

  SvarSlett
 8. Jeg har lest Elskede, men ikke noe mer av Toni Morrison. Det tenker jeg at jeg kanskje burde gjøre noe med :-) Ønsker deg en fin onsdag!

  SvarSlett