tirsdag 20. august 2013

Boken på vent. Gry Hovdenak Strøm: Ordsamleren

Beathe er trofast hver tirsdag, med Boken på vent. Her kan de som ønsker det legge inn litt om en bok de vil lese snart - eller senere.beathesbokhylle.


Som vanlig ligger det en haug bøker jeg har planlagt å lese. Og i dag var jeg på biblioteket for å levere ei bok, og kom hjem med 6 nye. Og så leverte jeg en "ønskeliste" med 20 bøker, som bibliotekets tilsatte bestiller og så sender de mail til meg når de ankommer. Mange av disse kommer utover høsten, så det er ingen fare for at jeg får alle på en gang!

Ordsamleren

Men over til den som ligger på vent, denne uka: Ordsamleren. Her er hva Gyldendal skriver på bokas bakside:

" En gripende historie om kjærlighet og misforståelse, en bortgjemt dagbok og en suppeoppskrift som kan redde vennskap!

Hovdenak Strøm debuterer med denne boka, og har fått delte meninger fra kritikerne. Dette behøver ikke å bety noe for meg, så jeg gelder meg til å lese boka!

9 kommentarer:

 1. Har vært å rappet den her også på biblioteket, så gleder meg også veldig til å lese den. Virker som en god bok å ha på vent. Kjenner meg forresten igjen med det å levere få bøker og komme hjem med mange flere tilbake. Bibliotek er farlige saker, man kan jo ta med så mange man vil også finner man alltid noe spennende der:) Kos deg med boken!:)

  SvarSlett
 2. Ja å bære seg tung m biblitekbøker kjenner jeg ig godt . D er jo koselig å ga bøker rundt seg selv om man ikke rekker å lese alle :) ordsamleren har jeg lest Bokelskerinnen rose :) her er det litt solgløtt i dag :) endelig ..

  SvarSlett
 3. Det er enda farligere å jobb der skal jeg si! Da ser du gode bøker hver dag :-)
  Denne boken har jeg ikke sett på jobb enda, men den havner nok hjemme hos meg når den kommer :-)

  SvarSlett
 4. Det er så flott når biblioteket bestiller bøker man ønsker å lese. Det kan vel variere litt fra bibliotek til bibliotek.
  Skulle jeg valg utdannelse på nytt hadde det kanskje blitt bibliotekar.....

  SvarSlett
 5. Jeg også leste om denne inne hos Bokelskerinnen så det er en av bøkene jeg må skaffe meg nå i høst. Jeg er ikke flink å låne på biblioteket, så der må jeg jobbe litt med meg selv. Ha en fin dag:)

  SvarSlett
 6. Til dere alle som nevner bibliotekdrømmen! Ja, jeg ville også holdt på med slikt arbeid om jeg skulle begynt et nytt arbeidsliv!

  SvarSlett
 7. Vi har akkurat det samme godt forholdet til biblioteket, vi!! Jeg la inn bestillinger i går, og har allerede fått melding om at to bøker er klare til henting!
  Fantastisk tittel på denne- skal høre om de har den da jeg drar innom der senere i dag! Takk for tipset ;o)

  SvarSlett
 8. Denne kunne jeg veldig godt tenkt meg å lese, så den må nok jeg også få tak i :-) Takk for godt tips, og ha en fin kveld

  SvarSlett
 9. Alltid spennende med nye forfattere, takk for tipset

  SvarSlett