tirsdag 27. august 2013

Boken på vent.Kristin Storli Henningsen:Innlandshete
Jeg vet ingenting om denne boka, tror det er en thriller. Fant den på biblioteket og ble fanget av forsiden, så den havnet i lånebunken min. Her et lite utdrag fra bokens bakside:

"Sommerferie. Julie og Petter har leid et sommerhus på Bornholm, der de skal oppholde seg noen dager sammen med datteren Mina på to og et halvt år. De hadde forestilt seg friske havvinder, men huset viser seg å ligge langt fra stranden. Julie fortviler. Morgenen etter ankomsten treffer de søskenparet som driver nabogården. Deres påtrengende, merkelige vennlighet uroer Julie. Senere på dagen dukker det opp et barnløst dansk ektepar som Petter rundhåndet skjenker vin. Også dem er det noe merkelig ved - Julie føler at de sier noe annet enn de mener. Kvelden blir lang, vinflasker sprettes og hemmeligheter åpenbares. Morgenen etter er Mina sporløst forsvunnet. Marerittet begynner."

Dette tegner til å bli en uhyggelig og spennende historie. Må få lest den så snart som mulig.
Vil du lese om flere bøker på vent, se her:beathesbokhylle


 

8 kommentarer:

 1. Leste denne boken i sommer og her er det mye annet enn den forsvinningen som pågår, mer kan jeg ikke si før du har lest den.Likte boken så kos deg med lesingen når det blir dens tur.

  SvarSlett
 2. Å, så spennende! Likte forfatterens forrige bok veldig godt, så jeg kunne godt tenke meg å lese denne også :)

  SvarSlett
 3. Denne har jeg lest, og jeg likte den veldig godt.
  http://tinesundal.blogspot.no/2013/06/innlandshete-av-kristine-storli.html

  SvarSlett
 4. Denne måtte ned i ønskelisten min, den korte omtalen gjør at jeg vil lese mer :)

  SvarSlett
 5. Blir nesten stresset, det er så mange gode bøker som jeg må lese for tiden, må jo sette denne også opp på lista når den hørtes så spennende ut, hehe:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er akkurat det, så mange bøker.- men denne forfatter har jeg merket meg.:)

   Slett
 6. Denne ligger som bok 2 i lesehaugen. Jeg vet heller ikke så mye om den, men jeg har hørt mange si postive ting om den hvert fall, så den skal jeg ta med meg til Danmark i helgen. Men først må jeg bli ferdig med Og fjellene ga gjenlyd som jeg synes er fantastisk :-)
  Ha en fin dag, Åslaug!

  SvarSlett
 7. Ja høres litt uhyggelig ut. Har i skyggen av store trær på vent i bokhylla

  SvarSlett