tirsdag 10. september 2013

Boken på vent.Judith Lennox: Skyggebarnet

Tirsdag, og Boken på vent hos Beathe. Se her . Og i dag er valget avgjort. Det skal bli spennende å se hva dette fører til. Det er bare å krysse fingre å tro at det ikke blir alt for mange nye reformer tredd ned over hodet på oss, men at fornuften rår og vi får et godt samarbeidsmiljø blant de som skal styre landet.(Jeg liter på de små i midten!)
 


Var innom valglokalet for å avgi min stemme i går, og der ligger også biblioteket. Jeg har så mange bøker på vent derifra, og så mange andre liggende, at å låne en nå ville være bare tull. Men så lå det bøker til salgs for 10 kroner stykket, og da MÅTTE jeg bare kjøpe EN. Valget falt på Skyggebarnet.
 
Handlingen i boken strarter i 1914, der en engelsk familie er på ferie i Frankrike. Der forsvinner en to-åring, og hun som har ansvaret for han er den unge jenta Alix. Nå blir hele livet hennes snudd på hodet, hun får skylden for tragedien.  Boka handler videre om hennes liv etter krigen, der hun stifter familie, men får aldri ro på seg, da tankene på lille Charles som forsvant alltid er tilstede.

Blir spennende å se hva dette er, har ikke hørt om boka før, men har hørt om forfatteren.

11 kommentarer:

 1. Ønsker deg en fin ukesstart:)
  klemklem
  -Maia

  SvarSlett
 2. En hel ukjent forfatter og bok for meg, så dette blir spennende å høre hva er for noe. Ha en fin dag:)

  SvarSlett
 3. Huff for et mareritt å miste et barn. Høres veldig spennende ut. Tenk å ramle over 10 kroners salg på bøker da, det er lykke :) Håper du er fornøyd med valgutfallet :)

  SvarSlett
 4. På mitt bibliotek er det stadig 5 kr salg på bøker. Har benyttet meg av det flere ganger.

  SvarSlett
 5. Denne må jeg få med meg. Synes coveret minnet om en av elling-bøkene, så jeg ble nysgjerrig da jeg så tittelen. Takk for fint boktips, og ha en flott tirsdag :)

  SvarSlett
 6. Vi har også slike boksalg på 2mitt" bibliotek. Det er svært vanskelig å gå forbi selv om jeg absolutt burde. Akkurat nå selger vi de gamle kassett lydbøkene og siden jeg ikke har kassettspiller er det endelig et boksalg som ikke frister meg :-)
  Denne boken hadde jeg ikke hørt om før, men det hørtes ut som den inneholder en spennende historie! God lesning, Åslaug!

  SvarSlett
 7. Kanskje du har funnet deg en liten skatt av en bok:)Spennende å kjøpe ting man bare snubler over. Hørtes veldig spennende ut, hva kunne ha skjedd med barnet? Håper å få høre mer om den etterhvert:) Kos deg med boka!

  SvarSlett
 8. Ser ut til å være en vond, men spennende bok dette.
  PS: Koselig bilde forresten)

  SvarSlett
 9. Denne boken høres spennende ut, gleder meg til å lese omtalen din av den etter hvert :)

  Ha en fin høstuke

  SvarSlett
 10. Bøker til ti kroner! Slikt kan en ikke gå forbi :)
  Må være en grusom opplevelse for den unge Alix!

  SvarSlett
 11. Har ikkje høyrt om denne boka eller forfattaren tidlegare - høyrest ut som ei fin historie. God fornøyelse :-)

  SvarSlett