tirsdag 22. oktober 2013

Boken på vent. Stort dilemma!

I dag er det dagen for å tenke over hvilken bok jeg skal lese neste gang, blant de som ligger på vent. Og i dag klarer jeg ikke å bestemme meg. Har en bokreol full. Men blant de som venter er disse:
Den tomme stolen av J.K.Rawling
Glass og aske av Ann Syehn Tomasevic
Alligatorvannet av Lynne Bryant
En lenke av stemmer av Andre Brink
Før flommen tar oss av Helena Thorfinn


Disse bøkene har ligget i bokhylla i opptil måneder, men så dukker det opp nyheter fra biblioteket eller andre steder, og da blir de stående. Kanskje noen kan gi meg et tips om hva jeg skal begynne med?

Beathe har flere bøker på vent, se her:

 

11 kommentarer:

 1. Ikke lest noen av disse, men siden jeg veldig gjerne skulle lest Den tomme stolen, syns jeg du burde lese den og eventuelt forsøke å fortelle meg hvorfor den ikke er så bra som jeg tror den er :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Skal lese den snart da, Ellikken!

   Slett
 2. Jeg har heller ikke lest noen av disse tidligere. Men skulle jeg ha valgt en (eller to), ut i fra forfatternavn og/eller hva jeg har lest og hørt om dem tidligere, så ville jeg nok ha gått for Den tomme stolen og Glass og aske. Sistnevnte lånte jeg på biblioteket for en stund siden selv, men så strakk ikke tiden til...
  Forresten så har vel Før flommen tar oss fått en del skryt i det siste, om jeg minnes riktig? Hmm, ikke lett det der. :)

  SvarSlett
 3. Det var en mengde gode bøker å ha på vent! Jeg har bare lest Glass og Aske og Den tomme stolen av disse. Det vil si; Glass og Aske har jeg lest ferdig men var ikke så overbegeistret og Den tomme stolen leste jeg ikke ferdig en gang! Før flommen tar oss har jeg selv på vent og jeg er spent på hva du vil synes om den!
  Ønsker deg en fin tirsdag!

  SvarSlett
 4. Før flommen tar oss er den eneste av disse bøkene jeg har lest, og den var veldig bra. Har ikke kommet så langt som å skrive omtale ennå,men det kommer. Akkurat nå skulle jeg ha lest ferdig påbegynte bøker, men det frister jo uansett å begynne på en helt ny bok som nettopp har kommet inn dørene. Nei,det er slett ikke lett å velge alltid.

  SvarSlett
 5. Et veldig kjent luksusproblem, det der gitt...
  Har en lei tendens til å måtte forlenge bibliotekslånene mine- det dukker jo stadig opp nye fristelser!

  SvarSlett
 6. Jeg har også Før flommen på vent og ville startet på den..

  SvarSlett
 7. Slik ser også min bibliotekhaug ut. Sist veke bestemte eg meg for at eg ikkje skulle låne nokon ting nytt då eg leverte inn dei tre eg hadde lest, sidan haugen var så høg allereie. Eg kom att med fire...

  Eg ville begynt med Glass og Aske. No har eg ein forkjærleik for historiske romanar, så det er eit naturleg val. Av dei andre har eg lese Den tomme stolen. Likte den også, sjølv om eg ikkje opplevde den som så veldig lystig... Litt negativ undertone i handlinga, men blomstrande språk (las den på engelsk).

  SvarSlett
 8. Vanskelig! Jeg kjenner jo til dilemmaet, men ville nok satset på Den tomme stolen :)

  SvarSlett
 9. Den tomme stolen har jeg og på vent

  SvarSlett
 10. Fin bunke med bøker!:) Før flommen tar oss klør jeg etter å starte på, så den vil jeg anbefale å begynne på:)

  Elsker å bare gå å plukke fra bibliotekhyllene og gå ut der ifra uten å ha betalt en krone...hvis du ikke må betale purring da, hehe:) Har selv enorm bunke med bøker derfra! Vanskelig å velge når man har bare flotte bøker å velge fra. Håper du finner ut av det!:)

  Kos deg ihvertfall en masse med bøkene!:)

  SvarSlett