søndag 20. oktober 2013

En smakebit på søndag. Heilt spesiell og jubel

Mari setter oss atter en gang med å gi små smakebiter  på bøker vi leser eller skal lese.Boka "Heilt spesiell og jubel" er skrevet av Kristin Thorsnes og Ane Sund. Disse to damene har blogget om klær lenge, og nå gikk de sammen og laget denne boka.  Den er full av gode tips om å sy barneklær, og med innlagte mønstre er den virkelig en liten perle for syglade.Ane og Kristin har skrevet på baksida av boka: "God tur inn i en verden vi nok aldri vil finne veien ut av- enten du allerede er kjent her eller er helt ny og nysgjerrig. Håper du vil få like mye glede av lek og fantasi som vi har!"

Boka er full av herlige bilder av barn i nysydde klær. Jeg oppdaget denne boka da min syglade datter ønsket den til bursdagen sin, og da måtte jeg kjøpe den til henne. Ekstra artig er det at tantebarnet mitt, Guro, som har barneklær- og stoffbutikken Gekko, er en av sponsorene av stoff til boka!

Gyldendal
2013
143 sider + mønstermappe

7 kommentarer:

 1. Jeg har hatt symaskin en gang i min spede ungdom, men den er for lengst ute av huset. Har en mor som er kjempeflink å sy, så jeg klarte liksom aldri å måle meg med henne. Dette ser ut til å være en kjempefin bok. Ha en trygg tur hjem på de glatte veiene :)

  SvarSlett
 2. Skulle ønske at jeg kunne sy, men jeg husker jeg likte meg bedre på sløyden enn på systuen på skolen. Har strikket et plagg i hele mitt liv men har aldri sydd noe. Ser ut som en fin bok da. Ha en fin søndag:)

  SvarSlett
 3. En gång i tiden hade jag dille på sådana här böcker, för jag sydde en del. Men samtidigt så var det väldigt sällan jag verkligen sydde sakerna ur böckerna. Men bilderna var inspirerande!

  SvarSlett
 4. Denne boken er fin, tittet litt i den her for en stund siden:) Utrolig flotte og fargerike klær, med fine mønstre. Og barna i boken, så ut som barn. Det verste jeg vet er når de har stilt barna rett opp og ned og med alvorlige ansiktsuttrykk i bøkene, det er så unaturlig å se barn stående slik. Bruker å se det i strikkeoppskrift bøker noen gang, må le litt da :) har akkurat fått meg sy maskin og kunne tenkt meg å lære å sy barne klær etterhvert, men tror jeg holder meg til enkle sy prosjekter først, så jeg ikke mister motet. Ønsker deg en fin søndag videre!:)

  SvarSlett
 5. Låter som en mysig bok, men jag är inte så mycket för att sy och småbarnsåren har jag lämnat bakom mig. Tack för smakbiten.

  SvarSlett
 6. Ja, dette er nok en fin bok for alle syglade småbarnsforeldre og besteforeldre. Sydde mye før, men ikke nå lenger.. Ha en fin dag.:)

  SvarSlett
 7. Takk for en annerledes smakebit!!

  SvarSlett