søndag 16. februar 2014

En smakebit på søndag. Nikolaj Frobenius: andre steder


Denne søndagen vil jeg gi en liten smakebit av en bok av Nokolaj Frobenius. Den fant jeg i min datters bokhylle i går. (Jeg går alltid og titter i bokhyllene til de jeg besøker, en uvane jeg har.)

"Det er i København livet brått forandres for Christopher. Faren forsvinner i morgentregselen på Hovedbanegården, og Christopher og moren må etter hvert innse at han aldri vender tilbake. Senere får han vite at faren har levd er dobbeltliv. Og løgnaktigheten i farens liv får uventede ettrespill."

Dette er fra bokas cover, og vekte nysgjerrigheten min såpass mye at denne må jeg lese. Frobenius er norsk forfatter og dramaturg, og har skrevet flere manus, skuespill og essays. Rart at jeg ikke har oppdaget han tidligere!

Vil du se flere fine smakebiter fra bøker andre bloggere leser, gå inn på Maris blogg "Flukten fra virkeligheten", se her

12 kommentarer:

 1. Jag älskar att snoka i andras bokhyllor :) Det låter som en spännande bok. Tack för smakebiten!

  SvarSlett
 2. Här är en till bokhylleutforskare :) Ha en trevlig söndag!

  SvarSlett
 3. Virker som en bra bok - takk for smakebiten :)

  SvarSlett
 4. Jeg pleier også å slenge et blikk i folks bokhyller, dessverre er det litt "ut" å tapetsere en vegg med bøker, så mange jeg er hos har ikke bøker fremme. Jeg har lest den siste boken til forfatteren Mørke grener, og ga den en 6`er, så jeg tviler ikke på at dette er bra lesestoff :) Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 5. Jeg går også å titter i bokhyllene når jeg er på besøk :-) Jeg klarer bare ikke styre meg :-) Jeg leste Nokolaj Frobenius siste bok og lurte på hva han hadde skrevet før. En liten titt i bibliotekhyllene viste at det var flere. Jeg tok med meg hjem Jeg skal vise dere frykten og håper den er bra. Ønsker deg en fin søndag!

  SvarSlett
 6. Jag tittar också i andras bokhyllor. Det är så spännande. Tack för smakbiten.

  SvarSlett
 7. Gillar också att kolla in andras bokhyllor. Tack för smakbiten. :)

  SvarSlett
 8. Har tatt vare på en anmeldelse av Mørke grener som Tine nevner; håper jeg får lest den om ikke lenge.

  SvarSlett
 9. Tack för smakbiten, det där såg spännande ut.

  SvarSlett
 10. Ja, det er spennende å titte i andres bokhyller! ;)
  Da kan man oppdage nye forfattere og bokfunn - som dette.
  God bok!

  SvarSlett
 11. Man kan ju bara inte låta bli att kika på vad andra har för böcker. Tack för smakbiten!

  SvarSlett
 12. Dette var den første frobeniusboka jeg leste og jeg husker jeg likte den veldig godt. selv om Mørke grener bedre.. men så har han skrevet mange bøker siden Andre steder da..

  Og sniktitting i andres hyller- ja det gjør jeg også, hele tiden.

  SvarSlett