onsdag 5. mars 2014

Hva skal jeg lese i dag - og så videre?

 Et bittelite "problem" har dukket opp: Hva leser jeg nå? Var innom biblioteket i Bodø i går for å låne "Skammens historie", men den var ikke ankommet enda, så jeg fikk den lagt av til neste gang jeg skal hit, i slutten av mars. Da ble det andre bøker istedet, selvfølgelig.
Foran meg ligger disse bøkene:

Beathen Grimsrud:

Å smyge forbi en øks av Beate Grimsrud (Heftet)

Jørgen Brekke:
Menneskets natur - Jørgen Brekke  Nådens omkrets - Jørgen Brekke

Sophie Kinsella:

Jeg har nummeret ditt av Sophie Kinsella (Heftet)


Jamie Ford: Sanger til av Willow Frost

Sanger til Willow FrostOg når jeg kommer hjem i neste uke, ligger en haug uleste bøker der også. Å kalle det et problem er nok å overdrive, men et "valgets kval" er det iallefall. Hadde vært så greit hvis deg ble skrevet færre bøker som frister meg!  Eller at jeg hadde mer tid til å lese!  Men konklusjonen blir nok at dette er et luksusproblem, og jeg må ga en avgjørelse NÅ.  Og jeg begynner med en krim av Trondheimsforfatteren Brekke. I dag.

5 kommentarer:

 1. Det er slett ikke alltid like lett og vite hva en skal lese. Av disse har jeg kun lest "Å smyge forbi en øks" av Beate Grimsrud, og dette er en bok om barndommen til forfatteren. Jørgen brekke sine bøker er jeg meget spent på og ser frem til å lese. Kos deg med lesingen :-)

  SvarSlett
 2. Noe av det kjekkeste jeg vet, er å ha en bunke nylånte bøker fra biblioteket. men jeg ser dilemmaet ditt. Her var jo noe for enhver smak. Jeg har ikke lest noen, men det er sikkert lurt å begynne med krimmen. Du kan jo f.eks ta Grimsrud etter krimmen og før Kinsella - så får du noe lett, tyngre, lett..?

  SvarSlett
  Svar
  1. Ikke dumt å tenke slik! Takk for rådet.

   Slett
 3. Jamie Ford sin er jo skjønn da, men Jørgen Brekke er spennende, ser dine kvaler her :)

  SvarSlett
 4. Jørgen Brekke ja, og så Sanger av willov frost..eller omtrent for å få spenningskurven oppover..?

  SvarSlett