søndag 2. mars 2014

Oppsummering februar 2014Da er enda en måned over - du verden som tida flyr! Jeg har vært hjemme ca 3 dager på denne tida, Var første del av februar i sydlige trakter og fikk litt sol og varme, og så har jeg vært i Bodø, der en datter trenger hjelp for tida. Trivelig å være der sammen med henne og to barnebarn. Så døde min gamle mor, og det ble begravelse i Oppdal, før jeg nå vender nesen nordover igjen.

Så da spørs det hvor det ble av bøkene og lesinga? Etter å ha tatt en liten gjennomgang fant jeg ut at noe er det da blitt, om enn mye mindre enn normalt. Her kommer oppsummeringa:

Bøker lest:
Agnes Ravatn: Fugletribunalet
Knut Faldbakken: Nattefrost
Knut Faldbakken: Natthagen
Louise Douglas: I skyggen av Thornfield House

Leser nå litt i to bøker, men konsentrasjonen er ikke på plass. Om kvelden blir det heller en film på Nettflix. Håper det blir mer leselyst og lesetid i mars.

Fått fra Samlaget
Agnes Ravatn: Fugletribunalet
7 kommentarer:

 1. Det har vært mye oppturer og nedturer for deg denne måneden, ikke rart lesingen (og kanskje malingen?) må lide litt. Håper du får en "roligere" mars måned :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Maling har det ikke vært noe av siden tidlig i høst! Jeg har store planer, men utsetter alt til utpå sommeren! Da blir det forhåpentlig roligere tider.

   Slett
 2. Alt til si tid. Når ein opplever såpass sterke ting klarar ein ikkje å konsentrera seg om bøker og lesing.
  Då far min døydde, for fem år sidan, hadde eg ein lesepause på eit par månader. Men gradvis kom leselysta tilbake, heldigvis.

  SvarSlett
  Svar
  1. Leselysten er på et vis der, men konsentrasjonen er fraværende. Det blir nok lettere tider etter hvert, så jeg kan både lese og male!

   Slett
 3. Du har mykje å stå i med. Sorg kan ofte gi dårleg konsentrasjon. Ikkje alltid lett å sjå det medan ein er opp i det.
  Ynskjer deg alt godt i mars :)
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Du har nok rett, det er konsentrasjonen som er borte. Men ser lysning en gang utpå våren, så dette går nok bra

   Slett
 4. Når så mye skjer er det vanskelig å konsentrere seg, men det blir bedre. Ønsker deg alt godt videre.:)

  SvarSlett