onsdag 19. mars 2014

Sophie Kinsella: Jeg har nummeret ditt

Jeg har nummeret ditt av Sophie Kinsella (Heftet)


Poppy er på utdrikningslag da det fatale skjer: Hun mister forlovelsesringen sin! Og det som attpåtil er en veldig, veldig spesiell ring – nærmest et familieklenodium! Ikke rart hun blir stressa. Mens hun leter febrilsk og setter folk i sving for å hjelpe til, blir hun på toppen av alt frastjålet mobilen!
Da hun helt tilfeldig finner en mobil i ei søppelkasse rett ved siden av, er dette akkurat hva hun trenger. Det er jo ikke tyveri å ta noe en annen har kastet fra seg? Telefonen viser seg å tilhøre et firma, og den som hadde kastet den var en tidligere personlig assistent for forretningsmannen Sam Roxton. 


Som den geskjefige damen Poppy er, klarer hun ikke å la være å svare på meldingene, videresende og ordne opp i stor stil. Sam Roxton er ikke videre begeistret for dette, da han vanligvis aldri svarer på mail. Fordi Poppy må ha telefon nå når hun er midt oppe i bryllupsplanleggingen, beholder hun Sams jobbtelefon, noe som fører til at de to etter hvert må samarbeide.  Saker og ting utvikler seg raskt, og spørsmålet er om Poppy er rede til å gifte seg med flotte Magnus.

Dette var en typisk bare koseroman, underholdende og romantisk.  Har sansen for en del av forfatterens "evalueringer" og personbeskrivelser.  En av dem her:
"Hun har et veldig uttrykksfullt ansikt, Wanda; den typisk engelske huden hennes er blek og skjør som silkepapir, og linjene rundt øynene hennes rynker seg på alle mulige slags vis alt etter hva slags humør hun er i. Det er vel det som skjer når man ikke bruker Botox, sminke eller solarium. Man sitter igjen med et ansiktsuttrykk i stedet."

Anbefales som lesning når du har behov for bare avslapning.

Gyldendal
2012
447 sider

2 kommentarer:

 1. Takk for tipset.
  Eg har fleire bøker liggande på vent, men er ikkje
  heilt i modus for tida.
  Lese- og arbeidslysta kjem forhåpentlegvis snart igjen..

  Fin veke vidare frå Anne-Mari

  SvarSlett
 2. Lese kun for avslapping? Ja, en kan jo stille seg spørsmålet, hvorfor leser en? For å lese denne boken måtte jeg jobbet hardt med innstillingen først, siden meg og humor sjelden passer sammen. Ha en fin onsdag!

  SvarSlett