tirsdag 13. mai 2014

Barcelona - et kort reisebrev.

Da er jeg tilbake fra Barcelona, etter 5 herlige dager sammen med tre venninner. Bodde i bydelen El Born, midt i smørøyet for alt du ønsker deg. (Like ved La Rambla, som er full av turister, og altfor stressende for oss, fant vi ut). Vil du se flere bilder ligger det mer under Reiser i headingen på bloggen min.


                                                   GaudiparkenGaudis særegne kunstverk preger byen, så besøk i Basilica de la Familia Sagrada og Gaudiparken sto selvfølgelig på progammet. Likeså Picasso (Har sett mange utstillinger før, men her var fantastiske bilder fra ungdomstiden hans) og Miro. Opplevelsesrik konsert med to av Spanias beste gitarister i Esglesia Santa.Anna, med servering av rødvin i kirkeparken etterpå. Kvelder med tapas og vin.  Gode ettermiddagstimer på vår lille veranda i vår koselige leilighet, der vi oppsummerte dagen. 20 - 25 grader og sol hver dag var heller ikke noe minus, så vi sitter igjen med et utrolig godt minne fra denne nydelige byen.

 Den fantastiske basilicaen som er bygd over 100 år. Den er nå planlagt å stå ferdig i 2026.

Lunsj med katalansk mat

Tid for såing av frø. Litt av hvert å velge i her.

 Den nydelige konserten som vi kommer til å leve lenge på. To flotte musikere, Ksenia Axelroud og Joan Benejam.

Her kan de spekemat! Og for et utvalg i en bitteliten butikk på hjørnet.

Markeder og tapas hører med i Barcelona.


5 kommentarer:

 1. Utrolig flotte bilder Det hørtes ut som en fantastisk tur :-) (Og jeg gleder meg til det blir min tur å besøke Sagrada Familia :-))

  SvarSlett
 2. Får vann i munnen her, så masse flott dere har opplevd. Vi var på en sånn gitarkonsert i Lisboa en gang, og kjøpte med oss cd hjem, den tar vi frem når vi vil drømme oss tilbake :) Tror det må bli Barcelona på meg snart....

  SvarSlett
  Svar
  1. I Portugal var vi på Fadorestaurant med sensuelle, triste fadosanger. I Barceøona var det klassisk gitar. Begge delr fantastisk flott.

   Slett
 3. Åh, så flotte bilder! Jeg har vært i Barcelona i en hel dag (!) da vi var på cruise i Middelhavet for 9 år siden. Det var fantastisk vakkert der, så det er ingen tvil om at jeg skal tilbake dit en gang :)

  SvarSlett
 4. Å herlige Barcelona! Fine bilder, jeg vil tilbake.:) Har også tilgode å skrive blogginnlegg derfra, som jeg hadde tenkt..

  SvarSlett