tirsdag 20. mai 2014

Boken på vent. Hva skal jeg velge nå?

Hvordan ville det være om vi ikke hadde hatt en bok på vent? Helt utenkelig for meg! Og derfor er det alltid så mange som ligger og venter, noen mer utålmodig enn andre. Så nå har jeg ryddet litt i ventehylla, så det ikke er samme boka som ligger nederst uke etter uke! Her et lite glimt fra denne prosessen.


 
Dette er noen av bøkene jeg har i "ventehylla". I tillegg kommer bibliotekbøker og noen klassikere jeg har planlagt å lese om igjen. Holder på med Virginia Woolf nå, og så kommer valgets kval. Kanskje noe lett og lite krevende er på sin plass nå? Er "Det skulle vere sol, vi skulle reise til Lodz" av Marit Kaldhol en slik bok kanskje? Eller  "Lånt stas" av Paula Fox?
 
 
 

17 kommentarer:

 1. Det er ikke like enkelt å velge neste bok, det er så mye som ligger der å frister hele tiden. Men kjekt med en opprydding av og til, og en slik opprydding skal jeg også snart ha, Ha en fin dag :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Lykke til med oppryddinga! Artig, for da får du oversikt.

   Slett
 2. Å, det er gøy å rydde i ventehylla! Da finner jeg alltid bøker som jeg hadde glemt stod der :-) Ikke det, ventehylla mi er full så nå har jeg også en kurv med brukte bøker jeg har kjøp på to ulike bruktbutikker. Det er bøker jeg godt kunne tenke meg å lese først... så jeg tror jammen jeg må ha en opprydning jeg og. Det er godt du inspirerer! Ha en riktig fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ikke verst å inspirere andre ved å rydde!

   Slett
 3. ser flere her som jeg hat lyst å lese. flott å ha mange bøker på vent da....Det begynner å tømmes i min bokhylle, men jeg har jo biblioteket da :)

  SvarSlett
 4. Har dere egne ventehyller? Sikkert lurt.. Jeg hadde det, men vet ikke om jeg får det til med den sorteringen jeg legger opp til nå.. Vanskelig å velge i alle fall, uansett, ikke sant-

  SvarSlett
  Svar
  1. Å ja, det hadde ikke gått å blande leste og uleste bøker, da hadde de uleste blitt glemt :) Hvilket system sorter du etter da?

   Slett
  2. Ventehylle/ventebunke er et must!

   Slett
 5. Litt av en haug, mye større enn min. Ser En lenke av stemmer der, den er vel hauggammel? Tror jeg har den, eller har hatt den. Vil anbefale Mandeltreet den var veldig strerk (min omtale kommer i morgen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Mandeltreet ligger høyt i bunken. Gleder meg til å lese innlegget ditt i morgen.

   Slett
 6. Eg har nettopp lest ein interessant og velskriven roman: Den usynlige broen, av Julie Orringer. Har du lest den? Viss ikkje vil eg anbefale deg å føye den til i ventebunken!

  SvarSlett
 7. Jeg digger bildene. Lykke til med å velge neste bok å lese! Gøy.

  SvarSlett
 8. Nei, disse milelange leselistene er jammen ikke lett å få has på! I allefall ikke når man blir så fristet til å kjøpe nye hele tiden ;) Flott anmeldelse av Virginia Woolf, forresten :)

  SvarSlett