tirsdag 20. mai 2014

"Tid for ømhet"

Jeg tar opp en og annen filmen fra TV, og en sjelden gang har jeg tid til å se dem. I kveld er jeg alene hjemme, og har nettopp sett "Tid for ømhet" med Shirley Mc Laine, Jack Nicholson og Debra Winger. Filmen kom i 1983, og fikk Oscar for flere roller. En god film med mye komikk, mye alvor og mye tristhet. Og til å tørke noen tårer av. En film etter min smak.

 • Oscar for beste film
 • Oscar for beste regi – (James L. Brooks)
 • Oscar for beste kvinnelige hovedrolle – (Shirley MacLaine)
 • Oscar for beste mannlige birolle – (Jack Nicholson)
 • Oscar for beste filmatisering – (James L. Brooks)

 • Tid for ømhet                
                                                        
  "Romantisk drama med Shirley MacLaine og Debra Winger. Aurora Greenway blir tidlig enke, og hennes eneste barn, Emma, vokser opp med svært nære bånd til sin mor. Filmen følger begge kvinnenes søken etter lykke og kjærlighet gjennom årene som går, men med tiden blir også forholdet mellom mor og datter mer komplisert og prøvende."   

  2 kommentarer:

  1. Den filmen har eg óg sett. God film.
   Eg trur eg begynner å bli gamal, synest dei fleste filmar eg finn på dei ulike kanalane er lite interessante. Kanskje eg er litt sær. Dei eg likar å sjå er nkre år....
   Her ligg skodda grauttjukk heilt inn til huset. Kjedeleg, men eg nyt så mange fine solnedgangar elles at eg kan ikkje gramme meg..
   Godnattklem frå Anne-Mari

   SvarSlett
  2. Jeg skulle ønske jeg var flinkere til å se litt film på tv. Er så avvent at jeg glemmer det, men jeg liker jo en god film. Denne gir fine assosiasjoner. Ha en super onsdag!

   SvarSlett