fredag 20. juni 2014

Bokbloggsjerka 20. - 23. juni

Oppdaget denne utfordringen hos Annika i dag, og blir gjerne med. Se på denne bloggen her: alkb.se/bokbloggsjerka


 jerka11


Ditt spørsmål denne uka er: Hur länge väntar du innan du påbörjar en ny bok?


Når en bok er ferdig lest ligger det mange klare i ventehylla mi, så det er aldri en pause. Men jeg kan også lese i to bøker samtidig, men det er blitt sjeldnere i det siste. Skriver gjerne noen stikkord på bloggen om den som er ferdiglest, og så er det nye eventyr" på gang. Prøver gjerne å lese litt variert litteratur, slik at det ikke bare blir romantikk eller bare krim. Noveller og essays eller dikt innimellom er bra, syns jeg. Akkurat nå har jeg lest en essaysamling av Karl Ove Knausgård, som jeg likte veldig godt. Har stor sans for han som forfatter. 
Neste bok som jeg begynte på i morges, før jeg sto opp, er "Sienas datter" av Marina Fiorato. Ser ut til å bli en typisk romantisk, historisk dramaroman fra Italia. Elsker Italia, så det er bra.

God lesing i sommer!

 

9 kommentarer:

 1. Ibland börjar jag på en ny bok direkt, som i dag till exempel :) Men ibland kan det gå nån dag mellan

  SvarSlett
 2. Kul! Jag gör ganska precis likadant!

  SvarSlett
 3. Det är väldigt sällan nu som jag påbörjar en ny bok direkt efter en annan är utläst. Vill gärna vänta ett tag mellan.

  SvarSlett
 4. Jag försöker också variera mig så gott det går - men ibland känner jag att jag fastnar och läser flera deckare på raken - det är där jag enklast åker dit.

  Kul att du är med :-)

  SvarSlett
 5. Høres ut som du har noenlunde likt lesemønster som meg. Jeg også liker å variere, mellom gammelt og nytt og gjerne noe som utfordrer meg innimellom. Jeg leser helst ferdig bøker før jeg begynner på nye, men har ofte en lydbok på gang samtidig som boken jeg leser, evt en sakprosa, som tar litt mer tid. Kos deg med Fiorato, hun er herlig. Gleder meg til jeg skal innom Italia også i sommer :)

  SvarSlett
 6. Jag tar gärna en liten paus mellan böckerna, men ibland handlar det bara om några timmar :).

  SvarSlett
 7. Jag slalomläser så det blir aldrig någon dötid mellan böckerna

  SvarSlett
 8. Det hørtes ut som meg og :-) Jeg begynner som regel på en ny bok når jeg er ferdig med den første og jeg prøver å lese litt forskjellig. Men jeg leser alltid to bøker på en gang: en på nattbordet og en i stuen (eh, og en på Kindelen til når jeg trenger lesestoff utenfor huset :-))

  SvarSlett
 9. Jag läser en bok och gången, men normalt utan några längre uppehåll mellan böckerna. Just nu är jag sjuk i utmattningsdepression och då går läsandet trögt, varje bok tar längre tid att läsa och det blir längre uppehåll mellan böckerna.

  SvarSlett