tirsdag 17. juni 2014

Bokfri dager - går det bra?

Det er sjelden at jeg ikke er midt i en bok når det lir så langt på dagen, men nå er jeg langt unna vente bokhylla mi, og er omtrent ferdig med den jeg har lest nå, en novellesamling av Svein Roger Nilsen. 

Søndag var det trivelig navnedag i Olavshallen for et av mine små barnebarn og mandag var det nesten heldag på IKEA for å plukke kjøkken til det nykjøpte, gamle huset til min datter. Hun har nettopp flyttet til Trondheim.
I dag har jeg jobba i hagen hos henne. En delvis ustelt hage som trenger en hjelpende hånd. Trivelig å luke og klippe når været er noenlunde bra. Og så er det så fint med blomster! Tar kystekspressen hjem om et par dager, så da blir det litt lesing igjen, kanskje. Sommeren er en tid der mye skjer..

1 kommentar:

  1. Det er absolutt bra med lesefri innimellom, tenker jeg da. :-) Spesielt på denne tiden av året når det er så vakkert ute. Vi har ikke hage her vi bor, bare en terrasse og jeg kjente at jeg savner litt det å stelle i hagen. Jeg er veldig glad i blomster og planter og det er noe beroligende i det å stelle dem. Ønsker deg en fin dag!

    SvarSlett