søndag 8. juni 2014

En smakebit på søndag

 
1.pinsedag og ny smakebit fra en bok jeg leser. Denne gangen fra "Den 13.disippel" av Tom Egeland, som jeg er kommet halvveis i. En norsk thriller og oppfølger av andre bøker forfatteren har skrevet. Disse bøkene liker jeg! Her er opptakten til historien:
 
Kapernaum, 1978: En israelsk arkeolog avdekker en grav fra oldtiden. Samme dag forsvinner han sporløst. Det militære overtar utgravningen og forsegler gravkammeret.
Oslo, 2014: På dødsleiet trygler en kollega av den nervesvake, underfundige og albino arkeologen Bjørn Beltø om hjelp. Samtidig blir hennes mann og sønn overfalt av ukjente gjerningsmenn.
 
Her en smakebit fra s 234, der det er snakk om demoner.:
"Noen ordentlige rabbagaster. Mens Vårherre omga seg med godlynte engelre, var demonene håndlaget for Satan. Også demonene har vært engler en gang i tiden. Engler som blir valgte å bli bad boys. En kan forstå dem. Det er de slemme, tøffe gutta som får alle de fine damene."
 
Her er det intrikate teorier, humor, spenning og romantikk. Gleder meg til å fortsette med boka.
 
Den 13. disippel -

11 kommentarer:

 1. Det här är en författare som jag gärna vill läsa :)

  SvarSlett
 2. Fin smakbit, känner dock inte till författaren. Fina bilder du har på bloggen.
  Mia

  SvarSlett
 3. Fin smakebit :) Denne har jeg egentlig lyst å lese, men jeg har ikke lest noen av de andre bøkene, og jeg må lese i kronologisk rekkefølge, så det blir nok dessverre lenge til det er denne boken sin tur for min del :(

  SvarSlett
 4. Jeg håper snille gutter også får fine damer :) Jeg har lest flere av hans bøker, og også denne siste - likte den godt. Kos deg videre med den!

  SvarSlett
 5. Jeg liker godt Egelands bøker, så skal nok lese denne også

  SvarSlett
 6. Jeg har ikke lest noen av de andre bøkene så det kommer til å bli en stund til før jeg kan ta fatt på denne. Tusen takk for smakebiten:-)

  SvarSlett
 7. Tack för smakbiten. Den här författaren står på min lista över sådana jag vill kolla upp :-)

  SvarSlett
 8. Egeland liker jeg, men har bare lest de to første bøkene hans, så jeg må nok lese noen flere før jeg begynner på denne. Men jeg har kjøpt alle hans bøker, så jeg skal helt klart etterhvert anskaffe meg denne også:) Takk for smakebit! Kos deg videre!:)

  SvarSlett
 9. Jeg har ikke fått det helt til med Egeland, så jeg kommer nok ikke til å lese denne heller :-) Vi kan ikke få med oss alt heller :-) Ønsker deg en fin sommerkveld!

  SvarSlett
 10. Denne boka likte jeg kjempegodt. Har blogget om den. Ha en fin mandag.:)

  SvarSlett
 11. Det er en bra smakebit du deler, den likte jeg :-) Demoner og engler er alltid interessant.

  Håper du får en fin uke!

  SvarSlett