lørdag 7. juni 2014

Pinsehelg hjemme

Etter nye to uker borte hjemmefra for å hjelpe mine to døtre med litt maling i nytt hus og barnevakt, kom vi hjem til øya i kveld. Nå har jeg vannet blomster og plukket ruccola fra hagen - og da er det pinsehelg. Jeg skal vanne en tørr plen og lese i helga. Ellers ta det helt med ro!

 
Ønsker alle en riktig god pinse.

4 kommentarer:

  1. En riktig fin pinse til deg også. Jeg har startet pinsen med en 5 timers tur t/r Gullfjellet i dag. Har blitt solbrent i rynkene siden jeg glemte solbriller og er nå helt pumpa. Godt å trekke seg tilbake med "For riket er ditt" en bok du helt sikkert ville likt :) (Smakebit i morgen)

    SvarSlett
  2. Er hjemme jeg også. Har så mye å gjøre i den nye leiligheten, så må prøve å få gjort litt også. Håper å få lest litt innimellom. :) Kos deg i pinsa.:)

    SvarSlett
  3. Flotte bilder! Dette er ei deilig tid....God pinse til deg også! Siden dette er en bokblogg må jeg nevne at jeg leser "Korsbæreren" av Tom Kristensen, en krim som holder meg våken om natta... :-)

    SvarSlett
  4. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    An Thái Sơn chia sẻ trẻ sơ sinh nằm nôi điện có tốt không hay võng điện có tốt không và giải đáp cục điện đưa võng giá bao nhiêu cũng như mua máy đưa võng ở tphcm địa chỉ ở đâu uy tín.

    SvarSlett