tirsdag 2. september 2014

Boken på vent. Jussi Adler-Olsen


Se beathesbokhylle tisdager. Her viser vi hvilke bøker vi har i vente.

Hva skal jeg velge i dag Beathe? Ikke lett når jeg har så mange bøker som venter. Og så mange bestilt fra biblioteket, som også kommer etter hvert. Har to Adler-Olsen bøker liggende. De har rett og slett ikke fristet meg en stund, mye på grunn av at de er så tykke. Men vet at jeg kommer til å lese dem senere. Disse to er "Marco-effekten" og "Alfabethuset".  Jeg har lest "Kvinnen i buret", og den var jo utrolig spennende og bra! Fikk sansen for avdeling Q og personene som jobber der. Men da "Alfabethuset" er første boka til Adler-Olsen, lurer jeg på om denne er uten denne avdelinga. Er det noen som har lest den? Bør jeg lese denne først, eller er det likegyldig når den ikke er en seriebok?
Ha en fin trsdag!

Marco-effekten  Alfabethuset

16 kommentarer:

 1. Eg har lest begge.
  Alfabethuset handlar ikkje om avdeling Q. Det er ei heilt anna type bok.
  http://bokbloggberit.blogspot.no/2014/02/bokomtale-alfabethuset-av-jussi-adler.html
  Marco-effekten er bok nr. 5 i serien. http://beroene.blogg.no/1363078407_bokomtale_marcoeffekt.html

  SvarSlett
  Svar
  1. Da velger jeg Alfabethuset først! Har fått fire bøker fra biblioteket også i dag, så ingen problemer med bøker - verre å velge rekkefølge!

   Slett
 2. Jeg har lest kvinnen i buret. Veldig spennende bok. Har 3 til stående på vent i bokhylla. Marco-effekten er en av dem

  SvarSlett
  Svar
  1. Da står vi likt! Geit å ha de andre til senere en gang. Nå blir det Alfabethuset.

   Slett
 3. Av alle seks bøkene til Adler- Olsen likte jeg den første - Alfabethuset best. Du kan fint lese den innimellom bøkene om Avdeling Q. Bøkene er så ulike at du kan ikke blande dem sammen.
  Kos deg med lesingen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Fint! Da vet jeg hva jeg leser først.

   Slett
 4. Alfabethuset er forfatterens første bok som er gitt ut på nytt etter det jeg har forstått. Jeg har lest de tre første bøkene i serien om avdeling Q. Nei, det er ikke lett å velge hvilke bøker en skal lese. Jeg lastet ned og lånte 3 bøker på ebokbib og plutselig var "Sønnen" tilgjengelig også etter å ha ventet siden mars. Jeg får prøve å lese de før de forsvinner igjen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ser at det er en nyutgave, så Alfabethuset står nok snart for døra. Blir på en måte mett av krim innimellom, men klarer aldri å motstå fristelsen når noe nytt dukker opp.

   Slett
 5. Har lest også kvinnen i buret og den likte jeg veldig godt, likte også filmen som jeg så på kino:) Har da planer om å lese mer fra avdeling Q jeg også, så jeg har fasandreperne på ebok på vent. Gleder meg til å lese litt krim fremover. Skal ihvertfall finne noen godbiter å kose meg med på høstkveldene etterhvert:) Alfabethuset høres også veldig bra ut, man må jo prøve å få lest den også en gang:) Kos deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Kunne gjerne tenkt meg å se filmen en gang.

   Slett
 6. Jeg har lest alle bøkene om avdeling Q, men jeg har ikke lest Alfabethuset. Det har jeg derimot tenkt å gjøre noe med så snart jeg får lest igjennom hvertfall halvparten av bøkene i ventehyllen. (Der er en stor haug på den) :-) Jeg har mange fine bøker der (tror jeg, hvertfall). Så de får komme først. Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Fikk tre bøker fra biblioteket nettopp nå, så de går foran de som står i ventehylla! Nok å holde på med!

   Slett
 7. Marcoeffekten har faktisk jeg også på vent. Mora mi leser også disse bøkene nå, hekta. Kos deg.:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Har tenkt en liten krimpause, holder på med en ungdomsbok jeg plukket med meg på hagesfesten på Adrianstua nå.

   Slett
 8. Disse bøkene kan du glede deg til, de er kjempebra begge to :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Fint å vite at det er bra bøker som venter! Ha en fin dag!

   Slett