søndag 14. september 2014

En smakebit på søndagDenne ukes smakebit kommer fra noe annet enn bøker. Jeg er for tiden på hytta vår i Oppdal, og har noen dager hatt besøk av tre gode venninner. Vi er vanligvis fem, men en av oss hadde gyldig fravær denne gangen. Dette var 23. året vi møttes på hytta. Vi har alltid samme meny. Vi går fjelltur/turer og det er alltid shopping med lunsj lørdag. Vi har ikke tid til å lese noe, men diskuterer gjerne bøker. Denne gangen har "Arsenikktårnet"og Anne B. Ragdes siste roman vært tema.

Men den største opplevelsen denne gangen var da vi gikk oss fast i fjellet på turen fredag. Det ble plutselig så bratt, og vi måtte vurdere situasjonen nøye. Å returnere var ikke aktuelt,(farlig!), så opp måtte vi. Og da måtte vi krype på alle fire! Vi var nok litt av et syn, fire pensjonerte damer, der vi krøp oppover, på knærne i stein og mose. Men vi kom på toppen, og etter seks timer var vi vel nede på hytta, der vi fikk oss et herlig lutefiskmåltid.  For en herlig opplevelse - etterpå!

Så dette ble søndagens smakebit denne gangen. Er ikke  tilbake på bloggen for fullt før om et par uker, men litt innom nå og da. ha en fin søndag alle bloggvenner!


9 kommentarer:

 1. Va trevligt och träffas på det viset, låter helt underbart

  SvarSlett
 2. Tycker det är fantastiskt när man kan hålla på att träffas så i så många år.

  SvarSlett
 3. Din smakebit var mer spennende enn de fleste bøker. Kan se det for meg der dere krabber hjemover. Heldigvis ble det en lykkelig slutt :)

  SvarSlett
 4. Vad härligt det låter med sån vänskap och träffar av det slaget! :)

  SvarSlett
 5. Så fantastiskt att kunna hålla på och träffas på det sättet.

  SvarSlett
 6. Det låter som en dramatisk upplevelse :-)

  SvarSlett
 7. Høres ut som du har hatt en flott helg, selv med noen utfordringer :)

  SvarSlett
 8. Oj, det lät som en ganska dramatisk händelse. Vilken tur att det gick bra till slut.

  Vad roligt att ha ett gäng som man träffar varje år. :)

  SvarSlett