tirsdag 14. oktober 2014

Boken på vent. (60) Maria Lang.Ny inspirerende tirsdag hos Beathe. Se flere bøker på vent her:

Og mitt valg denne dagen faller på Maria Langs krimroman "Liljekonvall er hvit som snø". Originaltittelen er "Kung liljekonvalje av dungen". Dette er nylansering av bøkene til Maria Lang, eller Dagmar Lange, som er hennes navn.  Lang døde i 1991, men bøkene hennes lever fortsatt. Jeg har lest mange bøker av henne i min ungdomstid, og fortsatt står flere av dem i bokhyller på hytta. I alt skrev Maria Lang 42 krimbøker for voksne, og også mange ungdomsbøker.

Liljekonvall er hvit som snø av Maria Lang (Heftet)


Jeg gleder meg til å lese hennes bøker på nytt, og enda en gang stifte bekjentskap med kriminalkommisær  Christer Wijk. Syns jeg husker at jeg likte han godt! Og så skal det visst komme en serie på TV2 fra bøkene til Maria Lang, så den bør jeg få med meg.6 kommentarer:

 1. Jeg ble først kjent med disse bøkene nå da de ble gitt ut på nytt. Men jeg synes de er kjempefine og skal også lese denne :-) Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
 2. Jeg har begynt å få en fin liten samling med bøker av denne forfatteren, og jeg gleder meg en dag å sette meg ned og ha et lite lesemaraton. Håper da å få tv-serien etterpå, for det må man jo bare:)

  SvarSlett
 3. Denne har jeg også på vent, samt en til av henne. Har lest to eller tre.. Man får kjøpt en del av filmene/TV-serien på DVD.

  SvarSlett
 4. Jeg har også lest noen av disse nyutgivelsene, og det virker som jeg er den eneste som ikke har fått dethelt til- enda jeg har prøvd hardt!
  Hyggelig at mange har funnet tonen med Maria/ Dagmar/ Wiik og de andre- i det minste skjønner jeg at bøkene har en nostalgisk verdi ;o)
  Kanskje jeg skal prøve å få med meg litt av det som kommer på tv2?

  SvarSlett
 5. Har denne på vent jeg også, men jeg var så dum at jeg så filmatiseringen her for en stund siden. men den skal bli lest for jeg liker disse bøkene veldig godt. Ha en fin kveld:-)

  SvarSlett
 6. Jeg har ikke lest noe av denne forfatteren

  SvarSlett