søndag 1. februar 2015

En smakebit på søndag 5/15

 
Mari i bloggen Flukten fra virkeligheten, inviterer oss alle til å legge inn en liten smakebit fra en bok vi har lest - leser - eller skal lese.Denne søndagen velger jeg å gi en liten smakebit fra boka "Avsporet" av Michael Katz Krefeld. Det er første bok i Ravn-serien. Boka har fått mye bra omtale, som en av Danmarks beste krimbøker.
Kriminalbetjent Thomas Ravnsholdt er sykemeldt fra jobben etter at kjæresten ble drept under et innbrudd. Men nå skjer ting, og han blir kalt ut på oppdrag.
"En hstorie som holder på spenningen hele veien - ikke minst takket være et velkomponert persongalleri...stramt språk og intrige gir historien energi, nærvær og nerve ... dette kan bli enekstremt god serie!

Har litt krim på ventelistene nå, lenge siden jeg har lest det., så det blir bra.

11 kommentarer:

 1. Der har du tegnet Modiano også, så flott, jeg elsker disse tegningene dine! Denne serien har jeg ikke hørt om, men det er gøy med første bok i en serie, så kanskje jeg skal ta en nærmere titt. God bedring Åslaug, jeg har tenkt å holde meg inne i dag, selv om det er nydelig vær ute, for jeg er ikke særlig glad i snø og kulde :)

  SvarSlett
 2. Dansk deckarserie? Wow! Måste kolla upp, dem brukar jag gilla :)

  SvarSlett
 3. Jag har faktiskt två böcker av denne författare stående i bokhyllan.
  Mia

  SvarSlett
 4. Den låter riktigt intressant :) Måste nästan kolla upp böckerna :)

  SvarSlett
 5. Vojne, vojne, en till deckarserie som jag lockas av :-)
  Tack för smakbiten

  SvarSlett
 6. Denne boken ligger nederst i bunken med bøker på nattbordet. Den var en liten stund den eneste som lå der, men så kom det så mange nye krimbøker i hus at den havnet nederst Jeg er ikke sikker på om det er min type krim, men mannen min likte den virkelig godt så jeg har tenkt å prøve :-) Ønsker deg en fin søndag!

  SvarSlett
 7. Tack för smakbiten. Ha en fortsatt skön söndag.

  SvarSlett
 8. Spännande! Ännu en författare jag inte känner till. Tack för smakebit!

  SvarSlett
 9. Låter intressant! Tack för smakbiten!

  SvarSlett
 10. Usikker på om dette er noe jeg skal prioritere blant alle de gode bøkene som jeg har på vent og som skal komme.. Men takk for smakebit.:)

  SvarSlett
 11. Tack för smakbiten! Ha en fortsatt fin söndag :)

  SvarSlett