søndag 22. mars 2015

En smakebit på søndag (12)

Kan ikke se at Mari har lagt inn En smakebit på søndag på sin blogg i dag, men jeg har likevel en liten smak på lur:.
 
Denne søndagen er siste søndag før påske, og jeg må begynne å tenke over hva jeg skal lese da. Med hytta full av familie, med mange små barn, blir det nok ikke tid til mye lesing. Men uten bok er det noe som mangler! Jeg tenker at jeg tar med to bøker:
 Jo Nesbø: Blod på snø
Emma Healey: Elisabeth er borte
 
 
En liten smakebit fra Healeys bok:
"Det ligger papirbiter, i bunker eller festet på dverse flater. Skriblede handlelister og oppskrfter, telefonnumre og avtaler, notater om ting som allered har skjedd. Papirhukommelsen min. Det er meningen den skal hindre at jeg glemmer ting. Men datteren min sier at jeg mister lappene. Det har jeg også skrevet ned. Likevel, hvis Elisabeth hadde ringt, ville jeg ha hatt en lapp."


13 kommentarer:

 1. Vi reiser alltid til mine svigerforeldre i Påsken. Som regel er det bare oss fire voksne der, så det blir nok masse tid til å lese. Men bare være er noenlunde så må vi også ut på turer.
  Jeg tenker jeg skal ta med meg Elisabeth er borte. Blod på snø har jeg lest, men den havner nok blant dem mannen min tar med seg :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Holder på med Elisabethboka nå. Utrolig rotete, vil jeg si. Men det er vel nettopp det hodet til hovedpersonen er også da.

   Slett
 2. Elisabeth er borte fikk jeg tak i på bib i går, (ukeslån), så den skal jeg straks lese.. gleder meg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Burde nok lese denne boka i roligere omgivelser, for den blir utrolig "rotete" for meg. Men er bare halvveis enda!

   Slett
 3. Elisabeth er borte kunne jeg godt tenke meg å lese. Fortsatt god søndag

  SvarSlett
  Svar
  1. Fint å høre/se hva andre mener om boka-

   Slett
 4. Takk for tips.
  Eg må ha fred og ro når eg skal lese.
  I påskeferien med alle rundt meg er det ikkje sjangs til det.

  God søndagskveld.

  SvarSlett
  Svar
  1. Denne uka passer eg smårollinger, og neste veke kjem påskegjestene, da vi vert ein heil skroll på hytta. Det vert nok lesing berre sjølve påskehelga, når eg er heime att.

   Slett
 5. Perfekte bøker å ha med seg på påsketur. Jeg likte "Elizabeth er borte" utrolig godt. Nesbøs bok har jeg ikke fått lest enda. Har hørt både bra og dårlige omtaler, så jeg er spent på hva jeg selv syns :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Har hørt ulik kritikk jeg også, så det blir fint å vurdere sjøl!

   Slett
 6. Heisann! Flott Jo Nesbø tegning til høyre her. Så intervju med han hos Linmo i går. Vi skal være gjester der neste uke dersom helsa til Herren i Huset er god!
  Dårlig vær er varsla til påske, så vi tar ev tur til Telemark på sparket. Tar med meg mursteinen jeg starta på forrige påske, Havets katedral. Dette har ikke vært noe til bokår for meg.
  Kjøpte Blomsterspråket på salg, gleder meg til å lese den.
  Det skal bli flott når Saga flytter hit til byen. Da blir det mer tur sammen med barnebarn og mest sannsynlig en liten forbeint en.
  Ha ei flott uke ;:OD)

  SvarSlett
  Svar
  1. Fint intervju med Nesbø, og ikke minst Aslaug Holm og sønnene med filmen Brødre. Kjenner henne, da hun er datter av en av mine beste venner. Og Smølaværing, som meg. Fint å få barnebarna nærme! Ha en fin uke!

   Slett
 7. Takk for smakebiten! Jeg ble nysgjerrig på "Elisabeth er borte", så jeg får finne ut litt mer om den. Ha en flott uke! :)

  SvarSlett