søndag 21. februar 2016

En smakebit på søndagDa er det søndag igjen, og jeg blir med på Maris utfordring igjen, etter et par ukers fravær. Se på Maris blogg  og du finner mange smakebiter her
Jeg velger denne søndagen en liten smakebit fra boka Evighetsbarna av Beate Grimsrud.

 Jeg har bare lest litt i den enda, men den virker veldig bra. Den handler om mennesker som ikke fungerer som alle andre.
Sagt om disse:  "Kanskje blir de aldri voksne, disse «Evighetsbarna», som har mer enn nok med seg selv. De er mennesker hvis tid går etter en egen, innebygd klokke, frynsete figurer som våker om natten og lar stemmen lyde for universets kjempeøre."
En smakebit fra starten av boka:
" Det snør lett og er i slutten av oktober. Stockholm, den byen i verden der det finnes flest alenehusholdninger. Femtini prosent. Å leve alene er også en vandring blant andre. Å leve i par er også å være alene. Å være voksen er også å være barn. Lengst inne bor den lille i den store og omvendt."


12 kommentarer:

 1. Evighetsbaren var bra. men En dåre fri älskade jag. tack för smakebiten!

  SvarSlett
 2. Denna har jag inte läst, men jag blev helt tagen av hennes En dåre fri.

  SvarSlett
 3. Det låter som en intressant bok. Tack för smakbiten!

  SvarSlett
 4. Jeg har ikke lest noe av Beate Grimsrud, men jeg kjenner godt til forfatternavnet. Det var en skrivestil som skilte seg litt ut, ganske korte setninger. Det er litt uvant, noe som jeg nok hadde behøvd noen sider før jeg kom inn i flyten. Tusen takk for smakebiten, og en alle tiders søndag til deg og dine :)

  SvarSlett
 5. Jag har läst En dåre fri av Grimsrud och den tyckte jag var riktigt bra. Denna har jag inte läst, får se om jag kanske ska göra det. Tak för smakebiten!

  SvarSlett
 6. Låter som en intressant bok, tack för smakbiten!

  SvarSlett
 7. Jeg likte så veldig godt En dåre fri, så da Evighetsbarna kom ut ville jeg lese den med en gang. Men jeg fikk det ikke til med den. Jeg leste cirka halvparten før jeg la den vekk, bare for å se om den ble bedre :-) Så Evighetsbarna var ikke min type bok. Ha en riktig fin søndag!

  SvarSlett
 8. Tack för smakebiten! Känner inte till något av denna författare men den här verkar intressant.

  SvarSlett
 9. Denna författare har jag hört talas om, tack för smakebiten.

  SvarSlett