lørdag 21. mai 2016

Hyttedager - bok - blogg - skog og fjell.

Etter en noe hektisk mai, med konfirmasjon av mitt eldste barnebarn og 17.mai, begge deler i Trondheim,  har jeg trukket meg tilbake til hytta. Mannen er på jubileum med gutta fra befalsskolen nede på Østlandet, og jeg koser meg alene i helga. Og denne gangen har jeg bevilget med luksusnyhet: internett på hytta. Så nå har jeg tid til å sortere bilder fra begivenhetene i mai og ta en titt innom bloggen.  Men jeg skal selvfølgelig også lese litt, (mange bøker venter), og ikke minst gå turer i naturen. Og om et par uker drar jeg til Firenze, årets tur sammen med tre swingende damer! (Vi var i Barcelona for et par år siden, i Berlin sist år.) 


5 kommentarer:

 1. Det hørtes deilig og avslappende ut- god helg!

  SvarSlett
 2. Deilige dager, det der er jo drømmeladingen :) Heldige oss som har muntre damer å reise på tur med, jeg gleder meg til hver gang vi bergensere skal avgårde. Fortsatt god helg Åslaug!

  SvarSlett
 3. Kos deg på hytta. Har mange bøker på vent jeg også så kjenner til det luksusproblemet. Skulle ønske jeg også hadde en hytte for man blir lei av å tilbringe hver dag i leilighet. Skal ikke klage, men det er lov å drømme seg bort av og til:)

  SvarSlett
 4. Håpe du har hart ei fin helg åleine,
  tenkje den gjekk fortare enn du trudde... Det bruka å vere slik.
  Vel overstått konfirmasjon.

  Fin søndagskveld frå Anne-Mari

  SvarSlett