søndag 26. november 2017

En smakebit på søndag. Loving Vincent - En spesiell og fantastisk laget film!

Sist week-end var jeg i Stockholm, og da hele helga var viet malekunst, gikk jeg på kino og så denne flotte filmen om Vincent van Gogh. Derfor legger jeg inn en trailer fra en svært spesiell film jeg gjerne deler med andre. 
"Loving Vincent" handler om malerens siste dager og død. Her får vi med mye om mannen, myten og tiden, satt sammen av mer enn 66 000 oljemalinger laget av flere hundre kunstnere over en ti-årsperiode. De flste av dem i Vincent van Goghs egne motiver. Fantastisk bra!
De som står bak filmen er Dorota Kobiela og Hugh Welcman, og filmen er laget i Wrochlav i Polen. En opplevelse som jeg ikke glemmer så lett.

12 kommentarer:

 1. Sånn, da er linken din på plass på siden min Jeg måtte bruke ett av maleriene dine som bilde. Det gikk ikke å ha videoen som bilde til linken. Kanskje det var det som var feil.
  Jeg liker virkelig Vincent van Gogh. Han malte helt fantastisk, så det var fint å se denne traileren :-) Ha en riktig fin søndag!

  SvarSlett
 2. Låter intressant! Tack för smakbiten!

  SvarSlett
 3. Å, ja den har jeg virkelig lyst til å se. Rose-Marie omtalte den så rosende også. Håper den kommer på kino her, snart!

  SvarSlett
 4. Så gøy, denne går jeg og ser om den kommer til Bergen :)

  SvarSlett
 5. den filmen hade säkert varit intressant att se. tack för smakebiten!

  SvarSlett
 6. van Gogh målade ju så man ser vad det föreställer. Det gillar jag :)

  SvarSlett
 7. Sånne filmer liker jeg. Takk for tips. Har boka Å skrive livet , her, om vanGogh. En murstein jeg må få begynt på snart..

  SvarSlett
 8. Läst "Han som älskade livet" av Irving Stone för länge sedan, väldigt bra och stark bok man inte glömmer. Vill förstås även se filmen.

  SvarSlett
 9. Låter riktigt intressant! Är inte så intresserad av själva konsten, men alltid roligt att veta mer om personerna bakom tavlan.

  SvarSlett