onsdag 6. mai 2020

Emelie Schepp: Skjult agenda (krim)

Skjult agenda

Jeg har tidligere lest Hvite spor av forfatteren, og likte den godt. Her en kort omtale av Skjult agenda, som er tredje boka i en serie om JanaBerzelius.

Philip er ambulansesykepleier. I det siste har han vært mye sliten, og tar tabletter, noe som gjør han svært trøtt. Også på jobb. Flere av pasientene han har hatt ansvar for er døde. Hva skjer?

Jana Berzelius er statsadvokat, og blir involvert i saka, sammen med Henrik Levin og Mia Bolander fra politiet. Jana har en fortid som nå innhenter henne, og hun må finne ut av egne problemer, noe som ikke står i samvar med jobben hun skal utføre.
Et spennende persongalleri, der Jana er den mest framtredende. Ikke bare sympatisk, men likevel en person en vil vite mer om, og gjerne vil like. 

En tøff, rå og blodig krim. Spenningen ligger der fra første stund, og bare øker når historien utvikler seg. Schepp skriver god krim! Jeg liker det hun skriver.

Gyldendal
2017
384 sider
Lest som eBokBib

2 kommentarer:

  1. Kjekt å lese omtalen din, ga meg gode minner om boken. Jeg digger Schepp, og trillet max på terningen for denne tredje boken også, håper det kommer flere :)

    SvarSlett
  2. Jeg liker disse bøkene. Jeg har den siste igjen, den ligger på nattbordet. Men det var interessant med oppveksten hennes og hva som ble gjort med henne da hun var liten.

    SvarSlett