tirsdag 20. februar 2024

Inger Johanne Øen: Det du eier evig (Krim)Fra forlaget:
Silja Frost hadde aldri tenkt å flytte fra hovedstaden, men en syk bestemor tvinger politietterforskeren hjem til Åsa utenfor Hønefoss. I barndomsbygda er det som om tida har stått stille. Vennene, naboene og festene er de samme – og Leo har fortsatt en farlig tiltrekningskraft.
Siljas gamle bestevenninne, Ann, er fortsatt savnet etter at hun forsvant på vei hjem fra en fest for 19 år siden. Traumet har hengt over bygda siden.
Så blir liket av en kvinne funnet i en tønne på en nedlagt gård. Det viser seg raskt at det er Ann. Etterforskningen vekker uro i bygda, og gammelt grums kommer til overflaten. For Silja blir det personlig – så personlig at flere ønsker henne av saken. Jo nærmere hun kommer svaret, dess farligere blir jakten på morderen. Kan det være en hun kjenner?

Det du eier evig er første bok i en troverdig og velskrevet krimserie om Silja Frost og hennes kolleger på Hønefoss politistasjon.
Ja dette var sannelig en bra debut. Silja Frost er en interessant etterforsker, og jeg følger gjerne henne i nye bøker framover! Hun fremstår som en ekte og autentisk kvinne, med helt vanlige følelser og reaksjoner i forhold til privatliv og sak, slik at du tror på henne.
Jeg las boka som reiselektyre, der en lengre flytur gikk som en røyk! Ikke lett å legge fra seg. Korte kapitler gjør boka lett å lese. Velskrevet og spennende, en krim etter min smak. Ser fram til neste bok fra Inger Johanne Øen!


Gyldendal
395 sider
2023
Lånt på biblioteket

1 kommentar:

  1. Tusen takk for at du leser og deler! Veldig glad for at du likte boka så godt. :)

    SvarSlett